Любен Дилов-син гостува в студиото на „Тази сутрин, за да

...
Любен Дилов-син гостува в студиото на „Тази сутрин, за да
Коментари Харесай

„България търси талант" стартира на 15 септември

Любен Дилов-син гостува в студиото на „ Тази заран ", с цел да заяви, че шестият сезон на „ България търси гений " ще започва на 15 септември от 20:00 ч.

„ Свършиха предварителните кастинги и мога отговорно да заявя, че се задава извънреден сезон. Тази година имаме непредвидени, невероятни и видимо невъзможни участници. В този сезон имаме и няколко значими промени във формата. Шоуто се връща към архетипния си вид с двама водещи - мъже - Сашо Кадиев и Даниел Петканов, които доста ще ни забавляват. Отделно, имаме и страхотна сюжетна линия сред майка и наследник с Катето Евро ", сподели Любо Дилов-син.

Като част от журито на шоуто, вписано в върховете на Гинес, той показа със феновете на bTV, че можем да чакаме невиждани номера от международна класа. „ Има осъществявания, които в никакъв случай не си очаквал да видиш на сцена, тъй като като се изключи че са доста истински, те са и с идея. " Той повдигна завесата на шоуто и показа, че младите майки ще бъдат впечатлени от зрелище, което безусловно е „ скрило шапката " на целия екип.

Сред кандидатите за премията от 50 000 лв. и влиятелната купа обичайно има доста танцови обединения, тъй като в България това е единственото шоу, което дава сцена за изява на изключителни школи. Между тях протича напрегната конкуренция с доста ефектни осъществявания и даже се стига до battles сред представителите на другите градове. Те дават най-хубавото от себе си освен поради славата и вероятностите, които „ България търси гений " дава на своите участници, само че и поради публичната оценка на техния труд. Той разкри, че на огромната сцена на „ България търси гений " ще се качат голям брой задгранични актьори - от Англия, Норвегия и даже Венецуела. Те ще показват пред феновете на bTV необикновено многообразие от осъществявания, огромна част от които показват street art културата. Журналистът и публицист даде образец с „ махленски спектакъл ", който употребява причудливи изразни средства, само че посредством тях споделя сюжет по несравним и забавен метод. Илюзионисти безусловно са стреснали журито и водещите, изправили са „ на нокти " даже екипа зад кадър, с номер в стила на Худини. И добави, че огромното многообразие, сериозната конуренция на даровити реализатори и сложността на номерата им е затруднило доста Катето Евро, Ицо Хазарта, Славена Вътова и него самия. Стигнало се е до разногласия и сълзи поради селекцията на най-хубавите от най-хубавите, само че изумлението и заниманието изрично преобладават.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР