Lyst Index е класация за най-желаните модни марки и продукти,

...
Lyst Index е класация за най-желаните модни марки и продукти,
Коментари Харесай

Prada измести Gucci, Adidas е аут - кои са най-интересните модни марки според потребителите

Lyst Index е ранглиста за най-желаните фешън марки и артикули, зад която стои едноименната софтуерна компания Lyst, профилирана в първокласната мода. Тя развива приложение за извършване на покупки, което се употребява от над 200 милиона потребили и предлага стоките на над 16 хиляди марки и магазини за облекла.

The Lyst Index взима поради държанието на купувачите на Lyst, както и търсения отвън платформата. Алгоритмите също по този начин включват статистика от споменавания в обществените мрежи, интензивност и ангажираност в световен мащаб.

Lyst Index извежда Топ 20 марката и 3 индикатора, довели ги до сегашната им позиция, като ги подрежа като топ 10 " най-горещи " продукта и Топ 3 " пробивни марки ". Класацията показва данни от четирите тримесечия на годината.

" Преход и промяна "

Въпреки световната икономическа неустойчивост, първокласните фешън марки и техните клиенти не престават да се оказват много устойчиви.

Най-голямо оживление в класацията в класацията има в последното тримесечие на 2022 година

Prada се нарежда преди всичко, като минава Gucci, и има 37% растеж на търсенията. Moncler се изкачва с 14 позиции нагоре, Bottega Venetta с 5 - " виновниците " за това са Кайли Дженър и, които постоянно се появяват с облекла на марката. Друг бранд, който попада под светлините на прожекторите е Loewe. Обемно пухено яке на марката стана шлагер след поколението Z, хаштагът има 478.5 гледания в TikTok, а дрехата е носена от Хейли Бийбър (съпругата на Джъстин Бийбър) и сестрите Кендал и Кайли Дженър.

Balenciaga пада със седем места, най-вероятно. Gucci към този момент е второ място, откакто две следващи тримесечия се задържа под №1, като се смята, че стилните фенове са наранени от новината, че досегашният креативен шеф Алесандро Микеле напуща - след осем години с марката. Спекулациите кой ще поеме управлението на мъжкото облекло на Louis Vuitton не престават, както и упованията за първата сбирка от Даниел Лий за Burberry.

В края на годината бе отдадена респект на именитата английска фешън дизайнерка. Емблематичните ѝ сбирки сигурно са на път да станат още по-ценни.

Off-White към този момент е вън от класацията - едно от последните неща, което я задържаше на 20-а позиция бе галерия в Бруклинския музей, отдадена на починалия. Adidas също е навън, въздействие може да оказва и.

Топ 20 " най-горещи марката " на Lyst Index:

1. Prada
Пусна първата си сбирка фини бижута, направени от рециклирано злато;Сложи една от най-влиятелните инфлуенсърки в TikTok 18-годишната Чарли Дамелио за лице на зимната сбирка Prada Linea Rossa;Италианският предприемач Андреа Гера е назначен за основен изпълнителен шеф на Prada Group.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР