Льорой Сане би преминал в Ливърпул, ако почти сигурните бъдещите

...
Льорой Сане би преминал в Ливърпул, ако почти сигурните бъдещите
Коментари Харесай

Сане би отишъл в Ливърпул, смята бивш играч на Сити

Льорой Сане би минал в Ливърпул, в случай че съвсем сигурните бъдещите първенци го изискат, счита някогашният състезател на Манчестър Сити Дани Милс. Германецът има още една година до края на контракта си с “гражданите”.

Милс счита, че би било мъчно на крилото да отхвърли опцията да отиде в тима на “червените”, поради триумфите на клуба напоследък. Въпреки че е малко евентуално Сити да желае да продаде един от главните си играчи на директен съперник, Милс счита, че е имало надалеч по-невероятни прехвърляния през ерата на Висшата лига.

" Клубовете не желаят да продават на техни директни съперници и това, обикновено, е най-големият проблем. Ако Ливърпул желае Сане и му се даде опция, съм съвсем сигурен, че той ще отиде там”, съобщи някогашният бранител пред Football Insider.
 Сане толкоз напълнял, че го объркали за водача
" Виждали сме играчите да вършат доста по-лоши неща. Не е като Манчестър Юнайтед - Ливърпул или Лийдс - Манчестър Юнайтед. Това съревнование не е от подобен тип ", добави още Милс.

Засега главният претендент за подписа на Сане е първенецът на Германия Байерн (Мюнхен), само че от Сити отхвърлиха първата оферта за крилото. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР