Лявото крило Кевин Меркадо е изиграл последния си мач за

...
Лявото крило Кевин Меркадо е изиграл последния си мач за
Коментари Харесай

Еквадорец напуска ЦСКА

Лявото крило Кевин Меркадо е изиграл последния си мач за ЦСКА, написа „ Тема Спорт “. 22-годишният футболист е водил на няколко пъти диалози с управлението, само че в последна сметка решението е било договорът му да не бъде подновяван. Еквадорецът беше чартърен на “Армията ” от испанския Гранада до края на тази година. Съвсем до неотдавна индикациите бяха, че той ще остане в отбора, само че след това обстановката е претърпяла поврат и по този начин Меркадо се разделя с клуба.

Изходящ трансфер може да последва за колумбийското крило Густаво Кулма, който е част от играчите, дебаркирали в ЦСКА дружно с групата от Литекс. “Червените ” ще изпратят няколко от по-младите си играчи чартърен напролет. Сред тях ще е нападателят Милчо Ангелов, който бе пратен при юношите поради неприятна дисциплинираност.

Пламен Гълъбов и Никола Колев ще останат в Етър и за втория дял от шампионата, откакто бяха преотстъпени единствено до края на декември. Един от Стойчо Атанасов и Александър Георгиев също ще заиграе за различен тим от пролетта.

Футболистите на ЦСКА се събират още веднъж на 8 януари, като до 10-и поетапно ще преминат медицински прегледи. След това ще има лагер в Анталия (Турция), а малко след 20 януари започва вторият дял от подготовката - в Марбея (Испания).

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР