Ляво и дясно в България са понятията, с които най-лесно

...
Ляво и дясно в България са понятията, с които най-лесно
Коментари Харесай

Огнян Минчев: ПП не е дясна партия

" Ляво и дясно в България са понятията, с които най-лесно се жонглира и се подрежда пъзел за следваща идеологическа и политическа операция. " Това написа на страницата си във Facebook политологът Огнян Минчев.

" Продължаваме промяната НЕ Е дясна партия. Политическа партия е лявоцентристка партия с искания да бъде технократична и прогресистка - изключително в антикорупционно направление. Коалирането на тази  партия с разнородни  представители на лявото и дясното е подчинено точно на целта " антикорупционна смяна и промяна ".

Предвид актуализирането на разграничителната линия " изток - запад " и поради симулацията от страна на Има Такъв Народ на " реформистка партия на смяната " (по създание Има Такъв Народ е инженерен план на статуквото) направи ръководството на Продължаваме промяната извънредно неустойчиво и спешно - предвид  връзките с Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия (особено във връзка отзоваването на 70 чиновници на съветското посолство). Тук ляво и дясно са вторични характерности на вътрешнокоалиционния разлом ", акцентира в поста си още Минчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР