Ляв съм в убежденията си“, обяви кандидатът за кмет на

...
Ляв съм в убежденията си“, обяви кандидатът за кмет на
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Не мога да се отрека от хората, които са ме възпитали

„ Ляв съм в убежденията си “, разгласи претендентът за кмет на ПП-ДБ, „ Спаси София “ Васил Терзиев. Пред камерата на Николай Караколев, Терзиев споделя още, че не може да се отхвърли от хората, които са го възпитали и са дали всичко в живота му. Думите са във връзка Държавна сигурност предишното на неговия дядо, чичо и татко.

Журналистът сподели по какъв начин се пробва да влезе на формалното показване на кандидат-кметът в столичен мол, само че не е позволен, тъй като от екипа на Терзиев са сметнали да не върнат нужния код за достъп. Всички публицисти и редакции получиха покана да се акредитират, само че малко на брой бяха позволени.

Въпреки ясно записания закон, че акция не може да се организира три месеца или повече преди изборите, Терзиев счита, че това не е по този начин, тъй като той просто се срещал с хората. Раздаването на флаери и събиране на пари за акцията по думите на Терзиев не е нелегално.

„ Аз съм десен политик в разбирането ми по какъв начин би трябвало да работи бизнеса и ляв във връзка с децата, обучение. По-скоро съм в центъра “, съобщи Терзиев.

„ Няма по какъв начин да се отрека от хората, които са ми дали всичко и са ме възпитали “, сподели още Терзиев във връзка своите близки с Държавна сигурност минало. 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР