Лятото все още е в разгара си, а всяко следващо

...
Лятото все още е в разгара си, а всяко следващо
Коментари Харесай

Най-горещата диджей звезда за това лято гостува на CACAO BEACH CLUB

Лятото към момента е в разгара си, а всяко последващо празненство на Cacao Beach Club подвига летвата по-високо. На 14 август ни следва една в действителност гореща среща, тъй като пламенната NUSHA гостува за пръв път на родната денс сцена. Техно дивата не слиза от върха на международните музикални клубове като държи публиката постоянно в очакване. Без да изневерява на стила си, тя постоянно предлага по нещо ново на своите почитатели. И този път няма да направи изключение. Компанията зад пулта ще бъде почтена - Christian Craken и Bagerziev.
„ Ако желаете да танцувате до момента в който обувките ви заплачат, отидете на празненство с NUSHA " - това разказва доста тъкмо сетовете на предизвикателната диджейка. Така че бъдете във форма, с цел да посрещнете на 14 август техно вълната, с която ще ви залее румънското русо знамение. Свързана с музиката още от дребна, NUSHA реализира фантазията си на инат на всички, които са я обезкуражавали по пътя ѝ. Така с доста хъс, пристрастеност към диджейството и упорита работа, тя застава зад пулта с величия като с Dubfire, Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela. От 2007 насам музиката ѝ зарежда, омагьосва и трансформира празненство вечерите в незабравими. Сигурни сме, че и гостуването ѝ на най-желаната сцена в Слънчев Браг в Cacao Beach Club ще остане в историята с красивия изгрев, приятелите и хипнотичната музика на NUSHA.
Българското присъединяване на 14 август също ще даде своя принос за паметното празненство. Christian Craken и Bagerziev ще накарат всички да настръхнат със селекцията си, която щя добави съвършено сета на NUSHA.
Преоткрий лятото с Cacao Beach Club на 14 август, петък, и направи своята резервация в клуба. Повече информация за резервациите ще откриете на уеб страницата и във Фейсбук страницата на Cacao Beach Club.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР