Лятото връхлетя неусетно и донесе със себе си Буреносната инфузия

...
Лятото връхлетя неусетно и донесе със себе си Буреносната инфузия
Коментари Харесай

Буреносна инфузия откри летните партита

Лятото връхлетя незабелязано и донесе със себе си Буреносната инфузия на джин Hendrick’s, която поръси Университетската ботаническа градина с великодушна доза странност. Ежегодното събитие Hendrick’s Odd Party разцъфна в столицата.

Над 1000 Необичайници се стекоха към Ботаническата градина в сърцето на София, която и тази година се трансформира в портал към любопитни светове и прекарвания, напоени с коктейли с най-необичайния джин, основан от човешка ръка. Посетителите имаха опцията да се насладят на неустоими коктейли, приготвени от едни от най-хубавите бармани в страната.

Инфузията от краставица и роза разцъфна в своята чудатост и странност претворена близо 3000 коктейла, които утолиха жаждата на прелюбопитните гости и разсъниха у тях буреносната магия. Обществото на Необичайниците бе ненадейно от неподозирана стихия, която раздруса любопитния и приказен свят на шотландския джин с инфузия от краставица и българска роза Дамасцена.

На входа на събитието всеки от гостите получи гривни с червен или зелен цвят, както и карта, която загатваше за това, което следва и показваше локациите на питейните заведения и шармантните персонажи, които нетърпеливо чакаха да утолят въображението на Необичайниците. Из прелестната градина гостите се срещнаха още веднъж с добре познати персонажи: Кукумис Сативус – олицетворението на свежата краставица в инфузията на джин Hendrick’s, и нейният обичан Розо Дамасцено – благоуханната роза, която добавя нейната прохлада.

Неочаквано, обаче, като че от небесата се появи чужд, само че извънредно завладяващ воин в лицето на Барон Фон Краставич – краставичи барон, претендент за сърцето на Кукумис, завърнал се от 20-годишна експедиция, на която го бе изпратила самата Лесли Грейси – мастър дистилърът на джин Hendrick’s и притежател на премията Дистилър на годината на Icons of Gin 2018. Разтърсващото му завръщане разцепи Обществото на Необичайниците на два тима – един за Розо и един, гордо развяващ знамето на Барона.

За заниманието на всички Необичайници се погрижи отбор от завладяващи персонажи, облечени в преднамерено направени дизайнерски костюми и одежди.Тетра Пъзелби – дама, който умее да вижда оттатък времето и пространството, отговаряше за играта „ Пъзелинатор “, в която Необичайниците трябваше да потвърдят, че точно техният тим си пасва най-добре с формите на Hendrick’s в конкуренция по редене на пъзел.

Дориан Силенхваат – най-силните ръце в Обществото на Необичайниците, предизвикваше силовите умения на гостите в най-старата игра за превъзходство – отборно дърпане на въже. Лесли О‘Скокс – ексцентричната жена рицар, надзираваше за спазването на разпоредбите в рицарски дуели, в който участниците препускаха върху топки за скачане, въоръжени с „ копия “ от пяна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР