Лятото вече е факт, а вие трябва да се погрижите

...
Лятото вече е факт, а вие трябва да се погрижите
Коментари Харесай

Бира и още 3 неща, които да пиете през лятото, за да не пълнеете

Лятото към този момент е реалност, а вие би трябвало да се погрижите за телата си. Множество вкусни летни питиета въздействат на фигурата ви пагубно. За да изглеждате добре през летния сезон ще би трябвало да се ограничите освен от избрани храни, само че и да премахнете някои питиета от дневното меню. Натуралните сокове съдържат прекомерно доста захари и не е целесъобразно да ги консумирате.
Газираните питиета също са нездравословни за организма. Избягвайте напитките,които се оферират на комерсиалната мрежа. Голяма част от тях са много нездравословни. Всъщност здравословните питиета надалеч не са по-неприятни на усет от нездравословните, даже в противен случай. Ако ги включите в всекидневието си, даже можете да свалите непотребните килограми с тяхна помощ.

1. Вода - Излишно е да се споделя, че потреблението на вода е извънредно значима. Високите температури са причина за по-обилното потене и загубата на течности. Заради това би трябвало да увеличите приема на вода през летните дни. Ако желаете тя да бъде по-свежа и вкусна, можете да добавяте лимон, който ще направи водата много по-приятна за пиянство. Постоянният банкет на вода ще пречисти организма ви. Научно потвърдено е, че водата може да усъвършенства настроението и усили самочувствието ви. Винаги носете шишенце с вода в себе си. Така ще свикнете да пиете вода много по постоянно, а тя ще повлияе удобно на организма ви.
2. Фрешове - Няма по-подходяща напитка от прясно изцеден сок, който съдържа голям брой фибри, минерали и витамини. Цитрусовите плодове са съвършените плодове за фреш, който ще ви освежи извънредно доста. Подходящо е да ги съхранявате в стъклени бутилки, с цел да не ферментират плодовете. Изберете фреш от портокал, лимон или грейпфрут за повече прохлада или фреш от мокрови с цел да се погрижите за здравето си. Освен че няма да ви разрешат да напълнеете, фрешовете ще ви оказват помощ да се погрижите за хубостта си.
3. Смутита - Също доста подобаваща напитка за горещите летни дни. Можете да пиете смутитата вместо закуска. Те са много засищащи и потребни. В тях можете да добавите безусловно всички типове плодове и зеленчуци. Особено подобаващи са зеленолистните зеленчуци, които съдържат доста потребни субстанции. Полезна добавка към всички типове смутита са другите семена и ядки. Смутитата са доста свежа и здравословна напитка, която може да размени някое от главните хранения, а това ще ви помогне да свалите килограми.
4. Бира - Това е алкохолната напитка с най-ниска калорийна стойност, съпоставено с останалите. Можете да се наслаждавате на свежия и усет, само че в умерени количества. Също по този начин тя се създава от напълно естествени първични материали, които са потребни за организма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР