Лятото вече чука на вратата, а след дългото стоене вкъщи

...
Лятото вече чука на вратата, а след дългото стоене вкъщи
Коментари Харесай

Къмпинг Лагуна край Варна - уникално съчетание на море и гора. Отдайте се на лятна почивка на самия бряг в плажни вили, в кемпер или на палатка

Лятото към този момент " чука на вратата ", а след дългото стоене у дома всеки мечтае за промяна на ситуацията и релакс под слънчевите лъчи на някой прекрасен плаж. Ако сега планирате къде да отмаряте през топлите месеци, Ви предлагаме едно неповторимо място - Camping laguna & villas resort .



Той се намира единствено на няколко километра от Варна, незабавно след курорта Златни пясъци, под спирка " Панорама " . На самия морски бряг е, измежду неповторима природа, надалеч от застроявани региони и е обезпечено, че тук оферират най-вкусната храна.



Комплексът разполага с ресторант, плажен бар, удобни вили, личен сантиментален плаж, оборудвани площадки за кемпери и каравани, както и места за палатки . Създаден е през 1996 година



Тъй като се намира измежду природата, сврян сред широколистни дървета и морския бряг, напълно скоро комплексът ще потъне в доста красива зелена одеждa, на която можем да се насладим чак до късната есен.



Вилите с жилища на Laguna Camping & Villas Resort имат всички улеснения - хол, спалня, баня с тоалетна, ледник, тв приемник, климатик, интернет и други



Плажът е единствено на няколко метра, а верандите са с аспект към морето. Налице са и огромен брой лични парко-места. 



Отсядайки в комплекса, ще имате прелестната опция да опитате от вкусотиите, предлагани в ресторанта. Той е гордостта на Camping laguna & villas resort, среща се тъкмо над плажа и разкрива красива панорама към морето.



Менюто е деликатно подбрано от известния началник и ресторантьор с 40 години стаж Веселин Шарков, готвил на огромни български и международни звезди, както и неговата щерка Павлина Шаркова , работили дълги години в Япония, Англия, Сингапур, Америка и други Храната постоянно е прясна, добре приготвена и извънредно вкусна, а масите - стилно аранжирани.



Комплексът е подобаващ за фамилии, среща се на отлична отзивчива локация, има кътове за деца и ще направи почивката Ви незабравима.



Тук се провеждат тържества по всевъзможни мотиви - рождени дни, сватби, абитуриентски балове, персонални празници, юбилеи, фирмени събирания, тиймбилдинги с разнородни игри за чиновниците и други.



Всеки, който един път е посетил това място, се е  влюбил в него и се е върнал още веднъж. Заповядайте и Вие, с цел да се убедите сами!



За контакти:
Email:  [email protected]
Телефони:  +359 896 603819, +359 879 541 439, +359 897 847008
www.lagunavillageresort.com
Laguna Camping & Villas Resort във фейсбук








 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР