Лятото в София най-сетне дойде и гражданите започнаха да измислят

...
Лятото в София най-сетне дойде и гражданите започнаха да измислят
Коментари Харесай

Мъж се разхлажда в езерото Ариана


Лятото в София най-накрая пристигна и жителите започнаха да измислят всевъзможни други възможности, с цел да се спасят от августовската горещина. Едни се крият на сянка, други вървят на море, трети – в планината.
А четвърти се охлаждат във водите на езерото Ариана пред смаяните погледи на минувачите. Поне това излиза наяве от кадър, появил се в софийската фейсбук група „ Забелязано в София”. „ Мич Бюканън в деяние на езеро Ариана”, е озаглавил фотографията си създателят.
На нея се вижда мъж на междинна възраст, който е нагазил до кръста във водата. Явно индивидът е решил да се разхлади в съботния следобяд и, взимайки образец от младите мургави момченца, е скочил в най-близкия водоизточник.
Мъжът въобще не се смущава, че с дейностите си нарушава спокойствието на двойките, решили да си подарят сантиментална разходка с лодка в изкуственото езеро. А може би, въодушевен от героя от хитовия сериал от 90-те години на предишния век „ Спасители на плажа” Мич Бюканън, той е решил да се погрижи за сигурността на жителите, които са във водата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР