Лятото тече вече с пълна сила и явно жегата навън

...
Лятото тече вече с пълна сила и явно жегата навън
Коментари Харесай

Джигити по "Ботевградско шосе" в София! Лъскаво Порше кабрио отвя БМВ и Ауди с бясна скорост на светофар

Лятото тече към този момент с цялостна мощ и очевидно жегата на открито подпалва бензина в кръвта на софийските джигити. Това се вижда ясно на видео, снимано от свидетел и качено във Facebook.

На клипа, изработен от безсънен жител, се вижда по какъв начин три тузарски мощни возила и водачите в тях тръпнат в трескаво предстоящо светофарът да светне зелено, с цел да скочат на педала на газта и да се изстрелят като ракета на Илон Мъск, само че не в космоса, а по столичен бул., освен това без изобщо да се интересуват, че може да излагат на заплаха живота на други участници в придвижването.

В екшъна жанр „ Бързи и гневни “ вземат участие три автомобила – лъскаво алено Ауди, черно БВМ и ултра скъпарско Порше кабриолет.
На фрагментите се вижда, че най-нетърпелив е водачът на черния баварец. Той даже не чака светофарът да светне зелено и с газ стартира да придърпва колата напред, след стоп линията.

Затова пък останалите участници в противозаконната улична гонка не му остават длъжни и единствено секунди по-късно педалите им на газта са натиснати до дупка.

В последна сметка най-бърз се оказва лидерът на немската алена супер кола, който кара останалите двама противозаконни състезатели да му дишат прахта. От видеото се вижда, че рисковият за живота на жителите и гостите на столицата екшън се разиграва на оживения с придвижване бул. " Ботевградско шосе ".

Видеото с неразумното държание на пътя може да гледате тук!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР