Лятото си отива, а с него и горещите нощи, но

...
Лятото си отива, а с него и горещите нощи, но
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Лятото си отива, а с него и горещите нощи, само че за любовта няма сезон и тя продължава да ни топли, даже и когато градусите падат. Нека забележим какво да чака всяка зодия през идващите седем дни и по какъв начин ще се промени любовният ни живот: 

Овен

Овни, време е да загърбите предишното, във връзка с любовта и да погледнете самоуверено напред. Очаква ви среща с човек, който ще ви накара да повярвате в пристрастеността и ще ви накара да забравите за всичко. Обвързаните представители на зодията ще изживеят спокоен и съразмерен интервал. 

Телец

Телци, през идващите дни ще настъпи ненадейно събитие в живота ви, което ще има доста позитивно въздействие в любовен аспект. Ще имате ненадейно запознанство, което може бързо да прерасне в нещо значимо. Обвързаните от вас  ще изживеят прелестни мигове с половинката си. 

Близнаци

Близнаци, тази седмица в живота ви ще се появи някой, който ще ви накара да повярвате още веднъж в любовта. Ще разберете, че до вас има човек, на който можете да се доверите изцяло. 

 жена, мъж

Рак

Раци, следва ви доста позитивна смяна в работата, което ще даде отражение и в любовния ви живот. Самочувствието ви ще бъде доста по-високо, а това ще повлияе ужасно на половинката ви. А по отношение на необвързаните Раци - ще привлечете като магнит човек, който харесвате от дълго време. 

Лъв

Лъвове, тази седмица звездите ви поучават да деянията повече самообладание в любовта. Ако сте обвързани, не изисквайте от половинката си, а се оставете на хармонията и обичта да ви води. Необвързаните Лъвове ще се любуват на свободата си, само че ще имат и сантиментално запознанство. 

Дева

Деви, тази седмица ви следва ново запознанство с човек, който ще ви предизвика да покажете неподозирана своя страна. Любовта ще бъде вашето ентусиазъм и в случай че бъдете търпеливи, връзките ви може да се развият приказно. Обвързаните представители на зодията ще получат самопризнание, което чакат от дълго време. 

Везни

Везни, звездите ви поучават да бъдете нащрек за всички събития към вас, тъй като следва да погледнете в любовна светлина човек, за който даже не сте подозирали, че може да се трансформира във ваша половинка. Обвързаните от вас ще се радват на засилено внимание и даже е допустимо да им се наложи да създадат избор. 

 жена, мъж

Скорпион

Скорпиони, наближава вашият интервал и последователно силата и магнетизмът ви нарастват. Тази седмица ще усетите прилив на пристрастеност в себе си и нищо не може да ви спре пред флиртовете. Тези от вас, които към този момент са разкрили половинката си, ги чака гореща изненада. 

Стрелец

Стрелци, следва ви натоварена седмица, само че е значимо да не пренебрегвате обичания си човек. Не забравяйте, че романтиката е най-хубавото лекарство против стрес. Необвързаните представители на зодията ще усетят тръпка, с каквато не са се сблъсквали от дълго време. 

Козирог

Козирози, през идващите дни ключът към щастието ви в любовта е салдото. Отдайте се на пристрастености, които толкоз обичате, с обичания си човек, само че не забравяйте да извършите и сантиментална изненада. Необвързаните от вас ще би трябвало да помислят какъв сътрудник желаят до себе си. 

Водолей

Водолеи, тази седмица ще имате оферти за излизания с другари и звездите ви поучават да откликнете позитивно на всички, тъй като имате вярната настройка, с цел да срещнете вашия човек. Обвързаните представители на зодията е добре да се насочат на малко странствуване. 

 жена, мъж

Риби

Риби, време е да загърбите компромисите в любовта, направете го още тази седмица. Ще започнете страховит интервал в персонален проект, а обвързаните представители на зодията ще получат предложение, за което мечтаят от доста време. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР