Лятото ще бъде период на сериозни промени в Реал Мадрид.

...
Лятото ще бъде период на сериозни промени в Реал Мадрид.
Коментари Харесай

Четирите позиции, на които Зидан търси нови играчи

Лятото ще бъде интервал на съществени промени в Реал Мадрид. Сезонът за "белите " може да се окачестви като неуспех предвид на отпадането в Шампионската лига още на 1/8-финалите и сдаването на битката в Ла Лига по средата на акцията.

Идването на Зинедин Зидан в средата на март несъмнено ще внесе нов почерк в състава, който в последните месеци изглеждаше задоволен откъм триумфи. Състав, който също по този начин страдаше и от неналичието на огромен водач - след напускането на Кристиано Роналдо, който с неизменност на своята форма да води "белите " към триумфи.

С оглед на нестихващите спекулации за прехвърляния на имена като Килиан Мбапе, Еден, Азар, Пол Погба, Калиду Кулибали, Лука Йович, Неймар, Канте и други, в Реал са наясно с едно - позициите на търсените играчи.

Ляв бек

Зидан към този момент съобщи обществено, че желае Марсело да продължи да играе по левия фланг на отбраната. Бразилецът също се промени, след напускането на Сантиаго Солари. Ювентус и Марсело обаче към този момент демонстрираха, че имат предпочитание да работят дружно, а самият Зидан ще има потребност от прохлада на тази позиция. Серхио Регилон не е измежду желаните разновидности на французина.

В предишното се говореше интензивно за договорка с Байерн Мюнхен за Давид Алаба. Тази концепция може да се реализира предвид на прехвърлянето на Люка Ернандес, който се чака да заеме тази позиция в състава на баварците.

Ляв атакуващ полузащитник

Позиция, окупирана към този момент 5 години от Тони Кроос. Германецът обаче прави най-слабия сезон в своята кариера. В Реал желаят да инжектират младост и прохлада в тази зона на терена, а класата на състезател като Пол Погба може да бъде жизненоважна. Възможно е самият Кроос да не напуща, а при трансфер на състезател в тази роля, германецът да остане втори избор.

Ляво крило

В Испания към този момент приказват за прехвърлянето на Еден Азар, който ще бъде разгласен до дни. Винисиус се оправи прелестно в тази зона през този сезон и бе един от най-хубавите за Реал. Плановете на Зидан за идващия сезон обаче не минават без звездата на Челси. Очаква се младият бразилец да остава на пейката в по-голям брой мачове от акцията.

Дясно крило

Бъдещата разлъка с Гарет Бейл ще предизвика покупката на негов заместител.Марко Асенсио и Лукас Васкес ще бъдат две варианти за десния фланг, само че Зидан желае трансфер, с който да усили конкуренцията за една от най-важните позиции в състава.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР