Лятото се очертава като доста динамично за Левски. В отбора

...
Лятото се очертава като доста динамично за Левски. В отбора
Коментари Харесай

Поне четирима нови на Герена през лятото

Лятото се обрисува като много динамично за Левски. В тима ще бъде влята свежа кръв във всички линии. Поне такива са проектите на управлението. На " Герена " желаят да вземат най-малко четирима нови футболисти. Първо ще се стартира със усилване на конкуренцията на вратарския пост. В момента титуляр под рамката е Николай Михайлов, само че той е с контракт единствено до лятото и занапред ще се водят договаряния за оставането му в тима. Левски сигурно ще се укрепи и с централен бранител. Причината е, че Давид Яблонски съвсем несъмнено ще си тръгне, защото и неговия контракт изтича. " Сините " не крият интереса си към бранителя на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров, само че апитити към него има и ЦСКА-София и все още се счита, че " алените " са с едни гърди напред в договарянията за привличането му. В халфовата линия също ще би трябвало нов състезател, а такава е обстановката и за единия фланг на офанзивата. В момента " сините " разполагат с Паулиньо и Кабрал, само че последния е с единия крайник отвън клуба.

През лятото " сините " няма да се възползват от опцията да изплатят естонския халф Богдан Вашчук, който е преотстъпен от Рига, само че по този начин и не съумя да се наложи на " Герена ".

В клуба би трябвало да решат и какво ще вършат с преотстъпените чужденци. Дадени чартърен са халфът Филипе Нашименто и централните нападатели Ривалдиньо и Луан Виана. Първите двама играят в Румъния - Нашименто е част от Политехника, а Ривалдиньо се подвизава във Виторул. Виана пък е даден на водача във Втора лига Царско село. Шансовете някой от тях да играе в Левски през идващия сезон са минимални.

" Тема спорт "
Първа лига 1 кръг, неделя 31 март  Левски 20:30предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР