Лятото се очертава да бъде доста динамично и изпълнено с

...
Лятото се очертава да бъде доста динамично и изпълнено с
Коментари Харесай

Арсенал подписа със стрийминг компанията на Джей Зи

Лятото се обрисува да бъде много динамично и изпълнено с промени за Арсенал . Всичко стартира с треньорската промяна и идването на Унай Емeри на чело на британския гранд, а в този момент разбираме, че изненадите за почитателите не стопират.

 Роджър Федерер и NIke се разделят
Роджър Федерер и NIke се разделят

Кой ще бъде новият спонсор за швейцареца

Клубът публично разгласи, че стартира партньорство с Tidal , стрийминг компанията на Джей Зи . В ръководството на компанията вземат участие и Бионсе, Риана и Кание Уест .

Публикация, споделена от Arsenal Official (@arsenal) на Юни 11, 2018 в 7:07 PDT

Според Goal, В касата на " артилеристите " ще влиза към по 1 милион паунда на година, само че това не е всичко. Tidal ще създаде особено наличие за почитателите на клуба, което ще бъде с присъединяване на Ектор Бейерин, Дани Уелбек и Рейс Нелсън .

 Коя е най-стриймваната ария в Spotify
Коя е най-стриймваната ария в Spotify

Мнозина останаха сюрпризирани

Добре знае се, че билетите за домакинските мачове на Арсенал са едни от най-скъпите в Англия. Е, притежателите на абонаменти карти ще имат опцията да получат безвъзмезден достъп до стрийминг платформата като бонус.

 Ектор Бейерин и веганството
Защо един футболист стана веган

Според него изгодите са доста

Новината за партньорството сред британския клуб и Tidal не ни изненадва толкоз доста, тъй като още преди няколко години Джей Зи съобщи, че изпитва благосклонности към Арсенал, нещо, което направи и Риана.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР