Лятото съвсем скоро си отиде, но радостната новина, идваща от

...
Лятото съвсем скоро си отиде, но радостната новина, идваща от
Коментари Харесай

Насладете се на слънчевия октомври с уникалната уикенд-промоция на хотел Елеганс в центъра на Варна

Лятото напълно скоро си отиде, само че радостната вест, идваща от синоптиците, е, че ни чака топъл октомври . Така идващите седмици са идеални, с цел да заложим на, въпреки и закъсняла, заслужена почивка, наслажадвайки се на последните слънчеви лъчи за годината.



Ако търсите място, от което центърът, плажът, забележителностите и прелестната за разходки Морска градина да са ви близо, това е Хотел " Елеганс ".  Той се намира на тихата уличка " Габрово " до ЖП гарата и е на 3 минути пешком от Ларгото на Варна. Плажната алея също е напълно близо, както и басейн “Приморски ” и обновената Морска гара, където можете да посетите прелестни заведения за хранене за хранене и паметни нощни заведения.

Сега от хотел " Елеганс " взеха решение да създадат комплимент към своите клиенти, като им оферират неповторима уикенд-промоция, която ще важи за целия октомври и ноември , като ще можете да я видите ТУК!



Стаите на " Елеганс " бяха реновирани в последния месец и клиентите му ще могат да се насладят на още по-голям комфорт. Сред удобствата са централен климатик, Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни връзката Ви. Стаите са просторни и всяка от тях разполага с ледник, тв приемник, сейф за полезности, вана и кана за кафе и чай. Ако сте пристигнали за релакс, той ще бъде цялостен, защото в жилищата има сауна, от която да се възползвате против в допълнение възнаграждение.



В хотела може да се насладите на закуска по избор и 60 типа кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. За прелестно начало на деня ви има домашни сладкиши по истинска италианска рецепта, а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.



Хотел “Елеганс ” е подобаващ и за Вашето бизнес пътешестване, защото се намира наоколо до доста административни и бизнес здания, митнически организации, значими културни обекти, измежду които Римските терми и Археологическия музей, намиращи се на няколко крачки, казина, игрални зали и заведения от всевъзможен вид – кафенета, заведения за хранене, механи, клубове и нощни заведения.

Престоят в хотела е на преференциални и налични цени, а позитивните мнения и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги . “Елеганс ” провежда сватби, ергенски и момински празненства, както и оказва подпомагане за такси, екскурзии, прехвърляния, рентакар и други



За контакти:
Адрес: Варна, ул. “Габрово ” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел “Елеганс ” във фейсбук
Email:
[email protected]
www.elegance-varna.com



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР