Лятото подрани тази година, а за Любомир Милчев-Денди зимата сякаш

...
Лятото подрани тази година, а за Любомир Милчев-Денди зимата сякаш
Коментари Харесай

Потрес! Денди се пусна с кожух насред жегата

Лятото подрани тази година, а за Любомир Милчев-Денди зимата като че ли продължава, видя HotArena.

Ексцентричният публицист носи облекла като за огромен мраз даже и през май, когато температурите са към и над 30 градуса. Преди няколко дни, в най-голямата горещина, той се бе издокарал с пълен вълчи кожух и безусловно се опече в личния си сос, видяха папараците ни.

Роденият в Дупница пишман благородник се беше настанил на скамейка в градинката пред „ Кристал ” и надигаше бутилка с бира под парещите лъчи на софийското слънце. За да защищити очите си от мощната светлина, той носеше летни тъмни очила, които на фона на зимното му палто изглеждаха неуместно. Панталонът на светското новобогаташ също не съответстваше по никакъв начин на шубата му поради белия си цвят, подобаващ за топло време. Както прочее не подхождаха на кожуха и мокасините му – кадифени, шарени, кичозни.

Компания на нагиздения с всевъзможни сребърни джунджурии Дендю правеше млад мъж, чужд на необятната общност. Премененият в спортен екип и кожено яке господин също се наливаше с алкохол, само че много по-концентриран. Брюнетът се опияняваше с „ патронче ” водка, а за разредител използваше естествен сок от морков и ябълка.

В парка беше и кучето на Милчев – Хининус. Малкият псе се беше кротнал до краката на стопанина си и вдишваше от алкохолните му пари.

Денди и приятелят му не носеха маски за предотвратяване от ковид, само че съблюдаваха отдалеченост между тях. Чешитът със мощно побелели коси беше седнал в единия завършек на скамейката, а компаньонът му – в другия, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР