Лятото официално настъпи, а с него - да си кажем

...
Лятото официално настъпи, а с него - да си кажем
Коментари Харесай

Лесни стъпки, за да влезем във форма за лятото

Лятото публично настъпи, а с него - да си кажем почтено, тези безредици към това дали сме в задоволително добра форма. Ще можем ли да си разходим банските по плажа със самочувствие, ще заложим ли на секси къси блузки, или ще би трябвало още веднъж да прикриваме това и това с over size тениски. На тези въпроси с потребни препоръки дава отговор влогърката Наталия в новото видео от канала във Vbox7 Natali`s Beauty.

Детокс

За по-бърз метаболизъм, изхвърляне на токсините от тялото и зареждане с сила, пробвайте да пиете всяка заран детокс чай. Може да си го приготвите елементарно вкъщи.

За задачата ще са ви нужни:

1 чаша гореща вода
2 супени лъжици ябълков оцет
1-2 супени лъжици домакински мед (по ваш вкус)
1 супена лъжица сок от лимон
1 щипка канела

За ободряване и филтриране всяка заран на гладно може да пиете чаша от този чай. Разбира се, той съдържа естествени киселини от оцета и лимона, по тази причина в случай че имате сензитивен или посърнал корем, преценете дали да го пиете или най-малко не на гладно. Като опция може да изберете зеления чай, който също форсира метаболизма.

За изваяна фигура

Става дума за домакински лосион, който дава обещание сваляне на сантиметри в обиколка на талията и размразяване на мазнини.

Ето по какъв начин да си го приготвите:

Смесете 4 лъжици лосион за тяло и 1 лъжица джинджифил на прахуляк.

С навлажнена в топла вода забрадка минете хубаво региона на талията, с цел да отворите порите оптимално и да позволите на домашния лосион да проникне оптимално във вътрешността. Намажете щедро цялата талия. След това увийте деликатно с кухненско стреч фолио, а по-късно покрийте региона с друга суха забрадка, която да държи мястото затоплено. След няколко часа свалете кърпата и фолиото и измерете талията си. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР