Лятото обикновено е времето, когато тежкият грим от зимните месеци

...
Лятото обикновено е времето, когато тежкият грим от зимните месеци
Коментари Харесай

Петте грим тенденции на лятото

Лятото нормално е времето, когато тежкият грим от зимните месеци отстъпва място на по-закачлива и лесна за поддържане в жегите козметика. През топлите месеци на 2018 година обаче очната линия не остава в предишното, въпреки да наподобява друго от " зимната " си версия. Ето и останалите настоящи трендове в грима.

Неонови сенки

Сигнално оранжево, крещящо алено или електриково розово - в случай че се осмелим да сложим сходни сенки, цветът на устните би трябвало да е безпристрастен.

Публикация, споделена от D G C O U T U R E (@shopdgcouture) на Апр 2, 2018 в 8:04 PDT

Руж допълнително

За тази наклонност може да благодарим на Риана и нейната фешън линия Fenty x Puma. По време на дефилето й всички манекенки бяха гримирани по този метод - руж в ослепителен цвят, който се спуска от слепоочията доникъде на бузата.

Публикация, споделена от WILD 'N WET (@wildnwetwolf) на Апр 7, 2018 в 1:22 PDT

Прозрачни устни

Прозрачните гланцове бяха в предишното до това лято, когато още веднъж са на гребена на вълната. Пък и разрешават да ги комбинираме добре с останалите " цветни " трендове.

Публикация, споделена от The Artist Edit (@theartistedit) на Мар 4, 2018 в 3:26 PST

Слънчеви сенки

Жълтото е цвят, който не доста дами употребяват в грима си. Лятото обаче дава опция да опитвам с него върху клепачите - хубаво да изпробваме няколко нюанса сенки според от тона на кожата си.

Публикация, споделена от Make Up (@_its.all.about.makeup_) на Май 13, 2018 в 3:40 PDT

Ярка серпантина

Ако пъстрите сенки от нагоре ни идват допълнително, елементарен метод да прибавим цвят към летния си грим е пъстра серпантина.

Публикация, споделена от obsessee (@obsessee) на Апр 7, 2018 в 3:22 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР