Лятото – това е любимият сезон на много хора. И

...
Лятото – това е любимият сезон на много хора. И
Коментари Харесай

Без запек и подут корем по време на лятната отпуска!

Лятото – това е обичаният сезон на доста хора. И има за какво - лятото е слънчево, лятото е синьо, лятото е морско и нехайно! Отпускарското въодушевление държи всички ни на гребена на вълнáта, тъй като най-хубавото занапред следва!

Това щеше да бъде съвършеният летен сюжет, в случай че не съществуваше един проблем, обвързван с пътуването и промяната на ситуацията. Става дума за нередовния корем, който по предписание върви в комплект с отичане и чувство за тежест. Доста неприятно, изключително в случай че се случи по време на почивката ни!

Какво да предприемем против запека и подутия стомах?

В множеството случаи здравословният хранителен режим и приемът на повече течности „ отпускат” запечения корем, само че до момента в който подействат лятната отпуска незабелязано ще мине! За да не се случи това, можем да си помогнем с оптимално щадящи билкови лаксативи, които трайно възвръщат естествените функционалности на червата, без да водят до приучване.

Очистителните билкови средства с внимателно деяние възвръщат естествения темп на стомашно-чревния тракт и предизвикват прибирането на корема. Благодарение на детоксикиращия си резултат във връзка с червата, те усилват и равнищата на сила и жизнеспособност, вършат кожата да наподобява доста по-свежа и връщат чувството за лекост!

Натуралакс 3 освобождава корема от ненужното 100% безвредно и бързо!

Натуралакс 3 е растителен лаксатив със наличие на чисти, билкови извлеци, с потвърдено дейно деяние!
Натуралакс 3 комбинира висококачествени екстракти от алое ферокс (специален тип алое, известно с неповторимото си влияние върху храносмилателната система), джинджифил, американски орех, копър, малина, зърнастец и мента. Тази билкова примес предизвиква здравословните придвижвания на червата и улеснява дефекацията по натурален метод.

Производителят на Натуралакс – Nature’s Way, USA е на пазара от 1969 година насам. Дългогодишните разбори, опит и познания на специалистите от Nature’s Way са гаранция, че Натуралакс съдържа точната композиция екстракти със несъмнено противопоставяне при констипация, отичане, метеоризъм, хемороиди, колики, тежест и общ дискомфорт на храносмилателната система.

Какви са резултатите от приема на Натуракас 3?

-Стимулира перисталтиката на червата по натурален и безвреден за организма метод.
-Насърчава цялостното освобождение на червата от ненужното.
-Подпомага производството на храносмилателни сокове и усвояването на скъпи субстанции от храната.
-Има мощно противовъзпалително деяние върху стомашно-чревния тракт.
-Силно целесъобразен и за хора с хемороиди, защото има меко деяние и отстранява нуждата от напрягане.
-Прибира корема.
-Може да се включва в стратегии за обща детокскация на тялото и редукция на тежестта.

Прием: по 2 капсули вечер преди лягане с цялостна чаша вода!
Оптимален комфорт, без терзания от изненадващи позиви... Изключително преимущество на Натуралакс 3, е че има следено деяние. Това значи, че резултатът от приема му може да се чака единствено сутринта, директно след ставане от сън. Не се тревожете от повторни позиви за тоалетна през останалата част от деня, тъй като такива няма да има! Благодарение на това Натуралакс 3 е един от най-предпочитаните билкови лаксативи, на които хората умерено се доверяват, без значение дали са в лятна отпуска, всекидневно вървят на работа, постоянно пътуват и така нататък

Както Натуралакс, по този начин и всички останали артикули на световноизвестната марка Nature’s Way са обезпечено натурални и дават отговор на високия стандарт за Добри индустриални практики (GMP). Натуралакс 3 е с напълно вегетариански състав и не съдържа ГМО. Предлага се в разфасовки от 100 и от 20 капсули.

Търсете Натуралакс 3 в аптечната мрежа или го поръчайте с безвъзмездна доставка от www.revita.bg! За повече въпроси: 02/9530583.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР