Лятото най-сетне е тук и е време за всички онези

...
Лятото най-сетне е тук и е време за всички онези
Коментари Харесай

Здравословното хранене на плажа е важно!

Лятото най-накрая е тук и е време за всички тези моменти, за които мечтаем цяла година. Плаж, море, слънце! И откакто към този момент сме си говорили за това по какъв начин да се сдобием със лъчезарен загар на плажа, по какъв начин да лекуваме изгаряния в домашни условия, какво носим в плажната си чанта, е време за нещо освежаващо и доста вкусно.

В новото си видео Наталия от влога Natali " s Beauty ни дава няколко хрумвания за здравословни похапвания на плажа, с които да се усещаме сити, цялостни с сила и коремчетата ни да не са подути. Продуктите са подбрани по този начин, че да могат да устоят оптимално свежи на плажа и въпреки всичко имайте поради, че би трябвало да бъдат съхранени в хладилна чанта.

Шишчета с плодове вместо сладолед

 Снимка 304916

За шишчетата с плодове ще са ви нужни плодове по ваш усет и избор, несъмнено. Например ябълка, нектарини, череши, киви, банан, нарязани авансово на късчета, а черешките - обезкостени, с цел да е по-лесно нанизването. След това започваме да редим на шишчетата плодове като гледаме да има от всичко. Накрая тези шишчета ги слагаме във фризера и замразяваме. На идната заран си имаме замразени плодчета, които работят доста освежаващо в горещините, доста по-полезни са от сладоледа, а и ще държат в допълнение студено в хладилната чанта.

Свежи зеленчукови пръчици вместо солети и чипс

 Снимка 304915

Солетите и другите тестени пръчици може да заместите с резени зеленчуци. Всички обичаме тези празненство пръчици, нали? Ами да ги пренесем и на плажа! Разбира се, ще ви трябват зеленчуци - предлагам ви да са твърди и устойчиви, с цел да бъдат дълго време хрупкави. В случая - огромни моркови, тъй като са по-лесни за рязане, по-тънки краставици - избирайте по-тънки, тъй като те са по-твърди, хрупкави и няма риск да са цялостни с големи семки, което ще ги разводни. Нарежете ги на лентички по този метод. След това ги поръсете с лимон, с цел да бъдат свежи, ароматни и твърди за по-дълго време.

Свежа салата вместо сандвич

 Снимка 304914

И най-после - една страхотна концепция за свежа салата, сурогат на дюнери, хамбургери и сандвичи на плажа. Но и задоволително хранителна в това време. Подберете зеленчуци, които ще устоят по-дълго време свежи и хрупкави - рукола, чери домати, моркови, краставици. Добавете и малко филе на усет. Поръсете с ароматни крутони.

ВИДЕО:

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР