Лятото най-после е тук и постепенно се отърсваме от пролетната

...
Лятото най-после е тук и постепенно се отърсваме от пролетната
Коментари Харесай

Елегантност и шик – как да изглеждаме модерни това лято?

Лятото най-сетне е тук и последователно се отърсваме от пролетната отмалялост, до момента в който приготвяме дрешника си за идните горещи месеци. С новия сезон идват и новите фешън сбирки в модата, а тазгодишните са нещо, което не сме виждали досега! Модната гражданска война е реалност и това си проличава най-вече при дамските обувки. Вижте кои ще са най-актуалните модели, които заслужават вашето внимание и даже място в персоналната ви сбирка, изключително в случай че желаете да се чувствате като фешън икони цяло лято.   Елегантната дама се познава по обувките
Всеки има самостоятелен жанр на обличане, който постоянно е съгласуван с избран дрескод, било то поради работна нравственос или просто лични желания, само че това, което най-точно дефинира класата на една жена, без подозрение са обувките. Новите дамски сбирки са насочени към лукса и магазините са заредени с безчет модели, които просто ни крещят от монитора или витрината „ Заслужаваш ме. Купи ме. “ Купувайки един хубав чифт обувки обаче, ние сме свършили работата си единствено на половина. Важно е да сортираме новите си придобивки съгласно персоналния си жанр и мотива, за който ги търсим.

Първият белег, по който се познава елегантността на една обувка, е върхът – в новите сбирки той е подострен и издава дръзкия темперамент на дамата, която носи този чифт. За лятото обаче затворените обувки не всеки път са най-хубавата концепция, само че дизайнерите са помислили и за това – безспорен шлагер този сезон ще бъдат обувките с дребен отвор начело, показващ единствено три пръста от крайници. Този модел носи едно нежно и сантиментално въодушевление на целия тоалет, само че също по този начин и доза тайнственост, тъй като не разкрива всичко и оставя храна и за въображението.
Актуални ли са към момента високите обувки?  
Малката черна рокля в обувната промишленост без подозрение са високите и надали е изненада, че те не престават да участват във всяка нова сбирка дамски обувки. Но даже да няма наклонност скоро да се разделим с тях, този сезон те си партнират на стилния подиум дружно с обувките на невисок ток – удобен и пресен избор за всекидневието и офиса.

Едва ли има по-сексапилна и женствена обувка от тази на висок ток, само че и ниските такива имат какво да покажат на стилната сцена. Те са съвършени за дамите, които желаят да подчертаят женствеността си, само че не се престрашават да излязат на високи обувки. В същото време симпатичната им височина освен, че придава сигурност и комфорт, а и сплотява в себе си жанр и немарливост – с обувки на невисок ток бихте изглеждали съвършено както на работното място или на публични събития, по този начин и в всекидневието си по време на разходки в парка или излизания с приятелки.

Цветовете при дамските обувки също ни изненадват – предишното лято принадлежеше на класиките като бяло, черно и бежово. Тази година към момента не сме се сбогували с тях, само че няма и потребност – те неслучайно са класика и постоянно се търсят от дами с по-минималистичен метод на обличане. Абсолютен шлагер това лято обаче ще бъдат свежите пастелни цветове. Нежно розово, синьо-зелено, прасковено оранжево и светложълто ще бъдат превъзходен пъстър акцент за всяка визия и ще придават изискан, само че в това време и шеговит тип на тоалета ни. Чифт свежи сандали на ток в бонбонен колорит ще са тайната на положителното въодушевление на всички места, където се намирате!

Обувната промишленост несъмнено има какво да ни даде това лято, а ние няма какво друго да създадем, с изключение на да се възползваме с цялостни шепи (или по-скоро ходила?) от това! Дизайнерите ни предизвикват да излезем от зоната си на комфорт и да опитаме нещо ново, било то друга височина на тока или пресен цвят на новите ни сандали – изборът е ваш, а ние ви подсигуряваме, че ще се влюбите в резултатите!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР