Лятото най-после дойде, а чалга дивата Преслава реши да му

...
Лятото най-после дойде, а чалга дивата Преслава реши да му
Коментари Харесай

Преслава показа секси бюст

Лятото най-сетне пристигна, а чалга дивата Преслава реши да му се наслаждения на макс. Тя към този момент е край морския бряг за първа баня в солената вода и събиране на загар. Изпълнителката на "Лудата пристигна " не пропусна опция да се похвали с новия си бански костюм, който разкрива прелестите й. Прави усещане, че бюстът на пайнерката е още веднъж бухнал.

Горещата фотография на Преслава от плажа събра хиляди лайка единствено за броени минути. На нейните почитатели й направи усещане, че Преслава е с много цялостна пазва, която през последните години се губеше. Припомняме, че Преслава се славеше с един от най-големите естествени бюстове в попфолка, даже се подложи на интервенция за понижаване в Германия, защото стартира да има деформиране на гръбнака от тежестта. След като стартира да отслабна фрапантно, малко по малко се стопи и пазвата й.

Фенове се питат на какво се дължи в този момент неочакваното наедряване на бюста на любимката си. "Дали след интервенцията на носа Преси не е сядала отново на операционната маса и за бюста? Или пък след раждането са пораснали, или пък е просто резултат на фотографията... ", питат се в обществените мрежи любопитни фенове на добричлийката.

източник:Блиц

фотография: инстаграм преслава
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР