Лятото настъпва, а с него и отпускарският сезон, изпълнен с

...
Лятото настъпва, а с него и отпускарският сезон, изпълнен с
Коментари Харесай

Летни приключения и коктейл от емоции в игрите на Спорт Тото

Лятото настава, а с него и отпускарският сезон, изпълнен с доста занимания и вълнуващи страсти. Някои от вас евентуално към този момент са организирали своята почивка, а други към момента се оглеждат за преференциални предложения, слънчеви плажове и закътани местенца? Ако търсите многообразие и забавни завършения, имаме няколко забавни оферти за вас.

Един от методите да забравите забързаното всекидневие е да си извършите тематично празненство. Какъвто и избор на място да извършите, съберете щура компания и си пуснете най-яките летни шлагери. Добавете цвят с ярка украса от розово фламинго, хавайски гирлянди, цветни шотове и коктейли. Глътка прохлада и приповдигнато въодушевление във всяко празненство ще внесе и моментната лотарийна игра на Спорт Тото - " Фреш ". В талоните се крият плодови коктейли от облаги общо за 17 840 000 лева Ако пък някой гостенин завоюва топ облага от 200 000 или 100 000 лв., вашето празненство ще остане шлагер за години наред.

В случай, че търсите рисково премеждие и в това време желаете да подобрите своята физическа форма, дайвингът е добра опция за незабравима почивка. Любопитството към подводния свят е карало хората от дълбока античност да задържат въздуха си в търсене на изгубени съкровища, проучване на морското дъно и събиране на перли. Днешният вид на гмуркането без водолазна екипировка се назовава фрий дайвинг. Ако не можете да наберете храброст или средства да се впуснете в това премеждие, един пестелив и занимателен вид са талоните от играта " Черната перла " . С тях ще усетите тръпката при търсенето на облаги за 200 000, 50 000 и 10 000 лв. , без да се постанова да се спускате до морските дълбини. За бижуто на изкушението измежду моментните игри на Спорт Тото не е належащо да пътувате до екзотични дестинации. Достатъчно е да се отбиете в най-близкия тото пункт.

Напоследък в небесната простор рядко виждаме самолети, само че като всяко нещо и това ще отмине - скоро ще се радваме на пътешестване с този комфортен и спестяващ време тип превоз. Планирайки своята почивка в чужбина, може би сте се питали какво е да пътуваш в първа класа? Ако летите в първа или бизнес класа, още на летището ви чака първокласен салон, където да прекарате времето преди полета. От него може да се отправите непосредствено към борда на самолета, преди всички останали пасажери. По време на полета ви чакат шампанско, вкусни гурме ястия, удобствата на първокласна хотелска стая и класно обслужване. Размечтахте ли се? Предлагаме ви да се откъснете за малко от фантазиите и да се докоснете до лукса, който ви предлага талона " Първа класа " . В него са заложени топ облаги за 550 000 и 55 000 лв. , които са повече от задоволителни да вдигнете равнището и да си позволите това незабравимо преживяване.

Като приказваме за фантазии, какво ще кажете за почивка, която няма край?! " Това е невъзможна задача ", ще кажат песимистите. Няма невъзможни неща, тъй като с топ облагите от талона на моментната игра " Ваканция до безкрайност " ще имате обезпечени по 1 200 лв. на месец за 10 години напред! Те ще трансфорат дните ви в дълготрайна отмора.

Каквото и преживяване да изберете за това лято - плажно празненство, гмуркане към дълбините на морето, полет с балон над красива околност или лукса на първа класа - никой не отхвърля на шанса си. Талон от играта " Супер шанс през лятото " ще способства за вашето положително лятно въодушевление с доста облаги, като най-големите измежду тях са за 500 000 и 100 000 лв..

Направете своето лято незабравимо, екзотично и в действителност друго с моментните лотарийни игри на тотализатора, които може да откриете във всеки тото пункт или обектите, обозначени със стикер Спорт Тото . С тях времето ще премине в развлечение, а историята на вашата почивка ще продължи шанса ви.

Не пропускайте тегленето на печелившите комбинации в 49-я тираж в четвъртък от 18:30 в ефира на Българска национална телевизия както и онлайн в ФБ страницата ни. Залози се одобряват в тото пунктовете и онлайн на toto.bg до 18:00 часа на 18-ти юни.

Актуална информация за игри и облаги може да откриете на уеб страницата www.toto.bg
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР