Лятото може и да е към края си, но от

...
Лятото може и да е към края си, но от
Коментари Харесай

Ще извървим ли Разстоянието помежду ни?

Лятото може и да е към края си, само че от издателство „ Емас “ ни сервират нова доза огряно въодушевление – бестселъровата авторка Кейси Уест най-накрая стигна и до българските читатели.
„ Разстоянието посред ни “ ще ви срещне с най-симпатично-саркастичната основна героиня, която е общоизвестна със скептичното си отношение към живота. Кейман е последна година в гимназията, само че не смее да се впуска в размисли и фантазии за бъдещето. Защото до момента в който съучениците ѝ въодушевено аплайват за колежи, тя се чуди по какъв начин да помогне на майка си да задържи магазинчето за порцеланови кукли, на процедура единственото им прехранване. И си повтаря, че тази обстановка изцяло я устройва.
Тази книга ще ви срещне и с Ксандър – съгласно първото усещане на Кейман, следващият нахален богаташки наследник, уверен, че може да се разпорежда и да употребява „ естествените “ хора за развлечение. Само че първото усещане не всеки път е правилно...
Запознанството им ще ги поведе по път, посипан с комични, само че и трогателни, обстановки, и наподобява крайната точка може да бъде достигната единствено дружно. Защото само те са способни да извадят на бял свят най-хубавото у другия и да открият същинските си стремежи и цели.
Двамата имат толкоз несъпоставим живот, че умерено могат и да са от разнообразни планети. Но това не би трябвало да значи, че зад фасадата на „ типажа “ не се крие напълно различен човек. Или? Разстоянието посред им е неоспоримо, обаче ще съумеят ли да го извървят и на каква цена?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР