Лятото мина като миг и есента вече удобно се настани

...
Лятото мина като миг и есента вече удобно се настани
Коментари Харесай

Освободете кухнята си от тези неща преди началото на есента

Лятото мина като момент и есента към този момент комфортно се настани при нас.

Едно от нещата, с които нормално се захващаме при започване на сезона, е почистването вкъщи.

Прибираме летните облекла и изваждаме топлите пуловери; пребоядисваме, с цел да освежим някои помещения; вършим анализ на движимостите, които не ни трябват и какво ли още не.

Днес ще ви дадем още едно предложение по какъв начин да уплътните свободното си време и в същото време с това да се подготвите за есента като се освободите от ненужните неща в кухнята.

Всъщност разчистването няма да ви отнеме повече от 20 минути единствено би трябвало да се огледате дали това участва в дома ви.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА 8 НЕЩА, КОИТО МОЖЕ ДА ИЗХВЪРЛИТЕ ОТ КУХНЯТА ОЩЕ СЕГА

Започенете от чашите.

Отделните сервизи за вино, различен тип алкохол, водни чаши и кафе са страхотни и значими в дома ви, само че не и десетките разнообразни чашки за кафе, от които към този момент няма място за друго в шкафа.

Ако не желаете да се разделяте с всичките си чаши за кафе, оставете част от тях в офиса да вземем за пример или подарете няколко на непосредствен човек, с който обичате да пиете кафето си.

Развалени уреди

Често пъти си споделяме, че ще оправим разваления тостер в почивния ден и го оставяме да чака в някой долап или на плота. Въпросният ден обаче по този начин и не идва. Разделете се вечно с развалените уреди или ги поправете, тъй като в противоположен случай няма никакъв смисъл да заемат място в кухнята.

Четете още:

6 неща, които всяка зряла жена би трябвало да махне от вкъщи си

8 неща, които да изчистите тази есен

6 неща, от които нямате потребност в дребната баня

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР