Лятото лека-полека отминава, но чалгаджиите продължават да изненадват приятно с

...
Лятото лека-полека отминава, но чалгаджиите продължават да изненадват приятно с
Коментари Харесай

Фолкаджийките избраха нашето море, опитват се да философстват в мрежата

 Лятото малко по малко отминава, само че чалгаджиите не престават да изненадват прелестно с фрагменти от морските плажове. Каймакът на фолка съумява да откри време за плацикане във водата, макар че юли и август са най-натоварените им работни месеци през годината. Масово кръшните реализатори избират да почиват на родното Черноморие и патриотично го бранят, писа " България Днес ". Любопитно усещане прави, че към фотосите си с огромни силиконови гърди постоянно прибавят метафизичен мисли за живота, като комбинацията от двете нерядко обърква почитателите им, които  не знаят каква тъкмо е връзката и какво да гледат повече. 

Тон даде Джена, която показа две в едно – фотография с новия си розов бански и мъдра мисъл: " Ценете всичко, което имате и ви се дава! “. Глория също сипе мъдрости, този път не от Гърция, а от Слънчака – " Лято, море, пясък, вятър, мокри коси – по този начин обичам. Не мислиш за суетност, капризи и така нататък! Плуваш, наслаждаваш се, живееш, това е! “. 

Галин пък изпраща на своите фенове доста оптимизъм: " Не се предавай, в случай че някъде сбъркаш, човек се учи от своите неточности, нали? Опитай още веднъж и триумф ще постигнеш, тъй като с битка Живот се гради “. Но при него фенките му доста не слушат, а повече се концентрират върху изваяното му мускулесто тяло. 

Новото попълнение на " Пайнер “ – Ария, позната преди като плеймейтката Мария Цветкова, също зарадва почитателите си със секси фотография по бански от своята почивка, а нейното обръщение гласи: " Живей самоуверено, прави неточности, рискувай и не се примирявай с нищо, тъй като животът има наклонност да свършва! “. Анелия, Галена и Соня Немска също избраха родното Черноморие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР