Лятото като че ли си отиде вчера, а вече преваля

...
Лятото като че ли си отиде вчера, а вече преваля
Коментари Харесай

Късметът се усмихва на тези зодии до дни

Лятото сякаш си отиде през вчерашния ден, а към този момент преваля средата на есента. Октомври ни радва с несигурно време – ту мраз и дъжд, ту слънце и горещини. Ако този месец се е оказал изключително сложен за вас, може би към този момент е време всичко да се усъвършенства и шансът най-сетне да ви се усмихне.

Вижте дали този път сте в челната тройка на любимците на звездите:

Телец

Ако сте мислили за нещо през цялата година и сте желали да го извършите, само че непрекъснато сте отлагали, то в края на октомври ориста безусловно ще ви принуди да пристъпите напред към фантазията си и да не я оставяте за 2024 година. Разбира се, би трябвало да грабнете подаваното от ориста и да грабнете шанса си бързо, другояче ще се наложи да изчакате най-малко още няколко месеца, за сбъдване на мечтаното. Не се съмнявайте в себе си ипросто се оставете на на течението.

Дева

Още един земен знак скоро ще има шанс в учебно заведение или работатата си. Може би това е късмет за готин стаж, процедура или невероятна безплатна помощ? Или мечтана работа, която, изглеждаше, в никакъв случай няма да се появи на хоризонта? Като цяло, с цел да " хванете шанса за опашката ”, би трябвало да сте в час и да следите потока от информация, тъй че не забравяйте да следвате всички обществени мрежи и да не се страхувате да поемете самодейността. В кпана сметка, постоянно можете и да откажете, нали?

Риби

За Рибите последните месеци може да са били изключително сложни в прочувствен проект, тъй че в този момент повече от всеки път се нуждаят от знак свише, че страданята им не са били напразни и към момента има към какво да се стремят. Звездите ви чуха, скъпи Риби (макар и не доста бързо), тъй че обърнете внимание къде ще бъдете извикани в близко бъдеще. Най-вероятно нови хора и места ще Ви дадат страховит късмет за израстване в кариерата – освен това толкоз нависоко, че е допустимо даже да снимат снимат филм по вашия случай.

Източник:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР