Лятото идва, дните са все по-горещи, което означава, че сезонът

...
Лятото идва, дните са все по-горещи, което означава, че сезонът
Коментари Харесай

Сезонът на Рака: Ето как ще се отрази той на вашата зодия

Лятото идва, дните са все по-горещи, което значи, че сезонът на Рака 2022 също е на път. В астрологията датата на лятното слънцестоене в северното полукълбо също бележи навлизането на слънцето в знака Рак и тази година преносът се случва на 21 юни. Докато честваме най-дългия ден в годината и началото на най-любимия сезон, ние също ще усетим смяна в астрологичните трептения. Сладката и сензитивна сила на Рака поема галактическото царство до 22 юли.

Ракът е водещият воден знак на зодиака и е грижлив, съчувствен и надълбоко сензитивен. Със слънцето в това водно царство всички зодии ще бъдат по-вдъхновени да се допрян до корените си, да се погрижат за себе си и хората към тях и да прегърнат по-меките си страни. Тъй като зодиакалната сила на Рака е доста прочувствено центрирана, сезонът на рака евентуално ще ни потопи в нашите усеща и ще ни направи по-податливи на капризите на нашите непрекъснато изменящи се настроения, Като цяло, това е прелестно време да се свържете със фамилията и остарели другари, да се насладите на сантименталните мемоари от предишното лято и да превърнете дома си в уютно лятно леговище, където можете да организирате обществени събирания или просто да дадете на сърцето си малко пространство.

Както постоянно, сезонът на Рака носи прочувствена дълбочина, топли връзки и доста усеща. В този ред на мисли, ето по какъв начин ще ви се отрази това съгласно вашата зодия.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР