Лятото - един от любимите ни сезони вече е на

...
Лятото - един от любимите ни сезони вече е на
Коментари Харесай

Доказано най-сигурната защита срещу изпотяване това лято

Лятото - един от обичаните ни сезони към този момент е на прага, а проектите ни са да извлечем най-хубавото от него. Сега му е времето да облечем леките и комфортни облекла и да поспортуваме! А с цел да се усещаме добре в кожата си и да бъдем уверени за дълго, е значимо да заложим на потвърдена във времето отбрана.

Това лято новата серия на Rexona Maximum Protection дава усъвършенствана формула на патентованата такава Rexona Motion Sense Technology, която разпознава процеса на изпотяване при придвижване и ни пази от дискомфорта, който той предизвиква. Серията съдържа 4 женски разновидността и 3 мъжки, като всеки от тях подсигурява дълго часова отбрана срещу изпотяване и неприятни миризми и зарежда с множго прохлада и сила. Формулата на Maximum Protection съдържа тройна отбрана срещу изпотяване при топлота, стрес и придвижване – обстановки, които са водещи причинители на изпотяване.
 Българската акция 16 юни 2022 | Бронз в категория " Позитивна смяна " завоюва българската акция " To Russia with love " на Киевския рекламен фестивал....
Най-добрият тест срещу изпотяване е интензивната подготовка. Затова - за интервал от 20 дни през месец май, над 350 души посетиха фитнес залите на Next Level и подложиха на тестване новата серия дезодоранти Rexona Maximum Protection . Те тестваха дезодоранта, като организираха усилена подготовка, подготвяйки се за летния сезон и останаха впечатлени от крайния резултат - без изпотяване и неприятна миризма, с помощта на тройната отбрана на продукта. Всички участници, приели предизвикването, побързаха да споделят позитивното си мнение за новата серия Rexona Maximum Protection, вследствие на което вълна от стори постове #MaxProChallenge заля Instagram пространството.

Един от обичаните ни тенисисти - Димитър Кузманов, който записа рекордно класиране и към този момент е 179-и в света, също се включи в Rexona #MaxProChallenge, като подложи на тест формулата на продукта при екстреми условия – при нараснали равнища на стрес, топлота и придвижване. Разбира се, той също е удовлетворен от тройната отбрана на продукта, тъй като остана предпазен до края на интензивната си подготовка. А ние сме сигурни, че триумфите са най-сладки тогава, когато човек е вложил труд и част от сърцето си, тъй като е бил убеден в себе си и в вярната отбрана!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР