Лятото е времето да блеснем в най-добрата си форма. Да

...
Лятото е времето да блеснем в най-добрата си форма. Да
Коментари Харесай

YOUNG: Кодът за истинско лятно забавление

Лятото е времето да блеснем в най-хубавата си форма. Да му се любуваме до насита без мярка, да честваме като че ли зимата в никакъв случай няма да пристигна.

Истинското лятно развлечение не е допустимо, в случай че сме вторачени в огледалото с сериозен взор и не харесваме отражението.

Сега не е време за недостатъци, а за искра – като отражението на слънцето по изгрев в морската вода.

Затова ви предлагаме да въведете код YOUNG в лятната си бюти стратегия и активирите същинското лятно развлечение. С нейна помощ ще поддържате кожата и косата си в идеална форма без старания и без недостатъци.

VELNEA YOUNG Мицеларна вода 3-в-1

 a Lilly Drogerie

Ефективно отстранява грима, почиства и тонизира кожата. Колкото и да си изморена, даже на открито към този момент да е ярко, когато си лягаш, не забравяй да почистващ кожата си усърдно. Това е бариера срещу излизането на пъпки. Нанесете върху памучен тампон и деликатно отстранете грима от лицето си. Повторете при нужда.

Пазарувай ТУК >>>

VELNEA YOUNG Крем за лице 24h care

 Lilly Drogerie

Хидратиращият крем за лице има освежаваща, лека емулсия с високо наличие на пантенол, подобаващ за младежка кожа склонна към поява на акне и разнообразни дерматити. Осигурява хидратация на кожата през целия ден като я защищава от нездравословни външни въздействия. Подходящ за всеки вид кожа.

Пазарувай ТУК >>>

И след кожата, идва ред на косата.

VELNEA YOUNG Лак за коса розов искра

 Lilly Drogerie

Задръж за по-дълго светлината на залеза в косата си с лак за коса с розов искра. Фиксира косата, с цел да не я роши морският бриз и оставя в нея фини розови звездици.

Пазарувай ТУК >>>

И като сме на тематика искра...

VELNEA YOUNG Мултифункционално изсъхнало олио gold shine

 Lilly Drogerie

Мултифункционалното олио за тяло и за коса оставя кожата мека и копринена на досег. Може да се нанася и на краищата на косата.

Златните частици, които съдържа сухото олио, акцентират тена и придават искра. Кожата е подхранена и мека.

Пазарувай ТУК >>>

Продуктите VELNEA YOUNG ще откриете в Lilly Drogerie.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР