Лятото е време за пътувания и екскурзии. Често обаче, тръгвайки

...
Лятото е време за пътувания и екскурзии. Често обаче, тръгвайки
Коментари Харесай

Здравословни храни, перфектни за път

Лятото е време за пътувания и екскурзии. Често обаче, тръгвайки на път, доста хора изостават здравословното хранене, тъй като мъчно се придържат към другия график и невъзможността да си набират нужните артикули.

С малко предварителна подготовка обаче може да решите казуса.

Преди пътешестване

1. Проверете в интернет заведенията за хранене, спирките за отмора и магазините за хранителни артикули по маршрута си, с цел да добиете визия за това какви са вашите благоприятни условия. Можете даже да добавите ферми и фермерски пазари към листата с места, през които може да минавате.

2. Ако ще пътувате с кола на дълги дистанции, подгответе хладилна чанта, с цел да поддържате храната в безвредна зона. Ако вашето пътешестване трае няколко дни, можете да купувате лед на бензиностанции и да държите храната в подобаващи за задачата термо чанти.

3. Запасете се със здравословни снаксове, които покриват всички хранителни групи: протеини, плодове, зеленчуци, здравословни мазнини и комплицирани въглехидрати. Знаейки, че имате варианти, няма да се притеснявате, в случай че не намерите уместно място за уравновесено хранене.

Виж повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР