Лятото е вече в разгара си, но в сърцето на

...
Лятото е вече в разгара си, но в сърцето на
Коментари Харесай

Колко ще закъснее ремонтът на Шишковата градинка във Варна? По план трябваше да приключи... вчера!

Лятото е към този момент в разгара си, само че в сърцето на Варна още багерите ровят и зариват дупки, тарабите си стоят, бригади редят павенца. Изобщо – Шишковата градинка и основната връзка през нея към Морската градина си остава строителна площадка.

Ремонтът, както доста други във Варна, ще свърши, когато... си свърши. Нищо, че се прави по европейски план, който за разлика от финансираните от общината действия, си има тъкмо избран период. Той завърши през вчерашния ден, както излиза наяве от осведомителната табела.



Дали общината и изпълнителят на плана ще бъдат глобени поради закъснението не е ясно. Ясно е обаче като бял ден, че по реконструкцията на Шишковата градинка, която към този момент провокира много неодобрение, има още доста работа.



Дано тя да се свърши на първо място качествено, тъй като срокът по този начин или другояче е изпуснат. Дано обаче най-малко като пристигна 15 август, Денят на Варна, а с него в " морската столица " кацне  я министър председателят, я някои  министър, да реже ленти, нещата към този момент да са дефинитивно завършили.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР