Лятото е вече факт и дори и тмепературите все още

...
Лятото е вече факт и дори и тмепературите все още
Коментари Харесай

Напитката, с която ще се отървете от токсините

Лятото е към този момент факт и даже и тмепературите към момента да не са най-високите, всичко е въпрос на време. Това постанова да се съобразяваме и с потребностите на тялото по време на летните жеги.
С настъпването на летния сезон става извънредно значимо да се създадат обилни промени в нашия режим на хранене и физическа интензивност, с цел да успеем да се оправим с жегата. Поддържането на добра хидратация, потреблението на плодове и зеленчуци, богати на вода и лесни за асимилиране от организма, са някои от лесните и приятни способи да запазим здравето си през летните горещини.
Един от методите да се предпазите от топлината сполучливо е като се спрете на подобаващи билкови питиета. 
Човек би трябвало да се прочиства според от своя вид тяло, само че този тип детоксикация не е бързо решения за намаляване, предизвестяват специалистите. Детокс напитките спомагат за възобновяване на вярното храносмилане. Те също по този начин спомагат на всеки да се отървете от нежеланите и насъбрани отрови в организма, а в същото време води до повишение на силата и умствена дейсност. Напитките оказват помощ за балансиране и калибриране на тялото на всички равнища на тъканите.
Ето една елементарна и обикновена рецепта за чай, който ще ви помогне  за възобновяване на храносмилателните сили на тялото.
За подготвяне на напитката ще имате потребност от:
 ТОП предписания за детокс на косата ТОП предписания за детокс на косата
Всеки ден косата ни минава през доста проби: стилизиране, слънце, вятър, промени в температурата и влажността. Добавете към това р...
1 л вода
1 щипка пикантен червен пипер
1 см корен от джинджифил
Около 1 чаена лъжичка каменна сол
2 супени лъжици кленов сироп
 Детокс чайове – мит или действителност? Детокс чайове – мит или действителност?
Всички сме попадали на добре рекламирани чайове, патчове и други артикули за „ детоксикиране “ на организма, някои и представ...
лимонен сок.
Как да приготвите напитката?
Сложете всички изброени съставки, без лимоновия сок, в съд и ги варете в продължение на 20 минути. Оставете сместа да се охлади за няколко минути. След като сте създали всичко това, изцедете лимоновия сок, прецедете, прибавете към сварената и охладена примес и я консумирайте хладка.
Сами ще се убедите, че лятната напитка работи отлично за повишение на имунитета и детоксикация на цялото ви тяло. Не е проблем да я консумирате един до два пъти всеки ден.
Не си мислете, че откакто е лято, организмът ви няма потребност от нараснал имунитет и разчистване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР