Лятото е в самото си начало, макар и с променливите

...
Лятото е в самото си начало, макар и с променливите
Коментари Харесай

Фолк певици атакуваха топ плажовете! Вижте пищните им форми

Лятото е в самото си начало, въпреки и с променливите температури и чести валежи. И в случай че за елементарните хора лятната отмора занапред следва, то чалга съсловието към този момент направиха по няколко бани, като желани дестинации се оказаха екзотичните такива, а не родното Черноморие, разбра HotArena.

Бременната Преслава реши да се скрие от любопитните погледи на сънародниците ни и се отдаде на заслужена отмора на гръцкия остров Лефкада. Тя и обичаният й Павел се любуваха на слънчевите лъчи на един от най-известните плажове там – Порто Кацики, споделя „ Шоу “.

Мария пък реши да съчетае потребното с приятното. Докато събираше загар в Гърция, тя снима и клип на последния си шлагер „ Чувал ли си за такива “. Тя изненада почитателите си с съвременен стайлинг, а някои даже я съпоставиха с Памела Андерсън от „ Спасители на плажа “.

Джена и нейният брачен партньор Наско Стоев пък се любуваха на слънце в Турция. Поводът бе присъединяване на певицата в Бодрум. Джена и Наско бяха специфични посетители на частно празненство на яхта, където не пропуснаха да си създадат няколко морски фрагмента.

Най-добрата другарка на Галена – Лорена , реши да отпразнува своя пик в кариерата на най-екзотичното място на о. Бали. Изпълнителката побърза да показа фотоса от своята почивка.

Соня Немска също е от работохолиците, които избират да съчетаят почивката с работата. Докато плажувала край Халкидики в Гърция, тя снимала и последната й ария „ Тя е топ “.

Пътуване до Малдивите получи Кали като подарък от обичания си Влади. Тази екскурзия бе сбъдната фантазия за певицата, която от дълго време жадуваше за това райско място. Свободното си време двойката прекара в разходки и гмуркане в кристалните води на Индийския океан. Менюто, с което те взеха решение да се поглезят, включваше морски блага, ориз, рибно къри и кокосово масло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР