Лятото е в разгара си, слънцето - доста по-ярко и

...
Лятото е в разгара си, слънцето - доста по-ярко и
Коментари Харесай

5 места на ул. „Екзарх Йосиф“, на които със сигурност трябва да се поглезите с десерт

Лятото е в разгара си, слънцето - много по-ярко и мощно и по тази причина търсим по-сенчестите места в София. Точно това ни води в обичания квАРТал и по навръх ул. „ Екзарх Йосиф “, на която се оказа, че са се приютили няколко страхотни пекарни и сладкарници. Разбира се, този калоричен маршрут няма по какъв начин да не стартира от. Място, на което и ние от време на време се крием, с цел да поработим в делничните дни, отпивайки от капучино с пухкава пяна и изкушавайки се някой от домашните десерти, приготвени с доста обич. Харесва ни и че постоянно има разнообразни изложения на млади актьори, с което задоволяваме и глада си за изкуство.



Малко по-късно се озоваваме в пекарната , която се намира на ъгъла с ул. „ Бачо Киро “. Можете да разпознаете мястото от надалеч, поради огромния графит с Чарли Чаплин. Тук можете да си вземете както нещо солено, по този начин и сладко, като всичко се прави по домашни предписания с натурални брашна, същински масло и зехтин, домашни сладка, без никакви изкуствени подобрители, консерванти и подсладители.



На ъгъла с ул. „ Будапеща “ пък се откроява, което незабавно ще прикове вниманието ви с минималистичния си дизайн, а по името незабавно можете да познаете, че тук ви чака специфична и богата селекция от кафета и доста сладкиши, с които да извършите летния си следобяд по-приятен. Особено когато евентуално всичките ви другари са на морето.



Със сигурност едно от най-instagrammable местата на тази улица е, което ще разпознаете по неоновия розов надпис. Тук наложително би трябвало да пробвате от техните кроасани, както и от класическия френски десерт канле, изключително това с усет на ром и ванилия, само че пък и шоколад и коняк звучи добре, нали? Кексът с лимон и мак също не е за пропускане, а за у дома ние постоянно си взимаме някой от техните прясно изпечени хлябове.



Точно насреща пък ще видите още едно особено място –, където всекидневно се твори сладка магия за специфични моменти както за края на натоварения работен ден, по този начин и за неделния следобяд. Тук основават и самостоятелни десерти, тъй че можете да извършите празника на някого още по-сладък и специфичен, вашият също!

Аутфит: Тениска adidas, панталон adidas Originals, маратонки Nike, чанта adidas Otiginals, всичко от магазини District



С поддръжката на District

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР