Лятото е в разгара си, но тази година месец август

...
Лятото е в разгара си, но тази година месец август
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 16 август

Лятото е в разгара си, само че тази година месец август като един добър филм или разказ ще ни покаже разнообразни подиуми: хармонията и настроението, свързано  с почивките ще бъде съпроводено от стресови обстановки, търсене на излаз, превъзмогване на трудности, полагане на старания, с цел да се върнем още веднъж към спокойно съществуване.

Напрежението пораства, а дружно с него и конфиктните обстановки.

През тази седмица желанието за сигурност и непоклатимост ще бъде нараснало, а благосъстоянието на осведомителния поток ще даде нови благоприятни условия. Продуктивен интервал за тези, които работят в осведомителния бизнес. Но и те, както и  всички останали, могат да бъдат хванати в клопката на непредвидените и конфликтни обстановки.

Правилното държание за целият месец август е нерешителност, опазване на устойчивите структури, отбягване на спорове и нападателни хора.

Ако вие самите усетите напрежение или настъпателност, срещата с природата, обособяване на време за обичани занимания, почивката  ще ви успокоят.

ОВЕН

Силна седмица, в която в случай че деянията надзор върху себе си, може да овладеете всяка обстановка. В първите дни на седмицата конфликтността е нараснала, неналичието на самообладание и толерантно отношение могат да вдигнат доста градуса на страстите ви. Импулсивните реакции, прибързаните решения ще ви забавят по пътя към постигането на вашите цели.  Седмицата е подходяща  за стабилизиране на всичко, което сте почнали и  предприели през миналия интервал. При някои от вас ще настъпи неочакван поврат. През тази седмица забавете темпото. В оптималната степен могат да екскалират напрежението и нерешени въпроси сред вас и вашите шефове или подчинени. Движете се в посока договаряния и отстояване на личните позиции и полезности. Новите  благоприятни условия, свързани с възобновяване или промяна  на финансовото ви състояние към момента са дейни. Оценете ги, обмислете ги, а  през идната седмица може да започнете  съответни дейности.

ТЕЛЕЦ

За вас  започва времето, в което можете да си отдъхнете, да се отдадете на обичаните си занимания или да си вземете заслужена отмора. Седмицата при вас е разграничена на две елементи. Непредвидени и неочаквани обстановки през първата половина могат да внесат прочут прочувствен дисбаланс, до момента в който втората половина ще ви донесе приятни изненади и  моменти или най-много повече успокоение. Желанието ви за смяна в една или друга област от живота ви, което е интензивно от много време е мощно. През тази седмица може да вземете значими решения, свързани с мечтаната смяна и слагане на  началото към реализиране на бъдещи цели. Седмицата е удобна да проведете необходимите  диалози, да си набавите информацията, която ви е нужна. В различен аспект можете да бъдете великодушни към себе си като се възнаградите  с материалната  придобивка, за която мечтаете.

БЛИЗНАЦИ

Това, което сте почнали продължава да се развива. Тази седмица е основна за вас, съберете мислите си, подредете целите си, заложете на подарък словото си, събирайте информация, провеждайте диалози, с цел да постигнете в оптималната степен това, към което се стремите. Покажете на какво сте способни като си извършите добра реклама. В първите дни от актуалната седмица вниманието ви ще бъде ангажирано  с главната ви активност, взаимоотношение в групи, организации или дела. Социалната ви интензивност пораства, само че пред вас стои нуждата от  дотъкмяване на стартирани действия или планове от по-ранен стадий. Навлизате в чудесен  интервал за възстановяване на финансовото ви състояние. Може да разчитате на помощ и поддръжка от страна на вашите другари, настойници за реализиране на задачите.

РАК

Работните ви задължения в първите дни от седмицата към момента ще изискват в оптималната степен вниманието и времето ви. Динамиката и напрежението при някои от вас значително ще се усилят. Причина могат да бъдат спорове сред вас и бизнес сътрудниците ви, операции или нараснал надзор. Предпазвайте се от импулсивни и крайни решения. Търсете компромиса и по-меки разновидности за решение на проблемите. До огромна степен ще бъдете подкрепени от Венера, която транзитира през вашия знак. Желанието за естетика и успокоение ще ви помогне да вземете верни решения. Добри са опциите за възстановяване на финансовото ви положение. Някои от вас ще бъдат настроени на сантиментална вълна или отмора.

ЛЪВ

Динамиката и енергичността не престават да ви владеят и през тази седмица. Август месец е времето, когато можете да разгърнете своя капацитет в оптималната степен. Някои от вас ще продължа своята  почивка или ще следват  новите си  увлечения, а за други седмицата ще бъде интензивна и наситена с работни задължения и непредвидени обстановки, които могат да внесат прочувствено напрежение. Постарайте се да стабилизирате това, което сте почнали или основали досега. Меркурий, планетата, която дава отговор за връзката е във вашият знак. Използвайте уменията си на изложение, с цел да възстановите равновесието. Бъдете отворени за нещо ново и друго, това държание ще ви даде опция да постигнете повече независимост или опция да изразите капацитета си. Красотата, романтиката и желанието за споделени мигове ще бъдат водещи през този месец.

ДЕВА

Седмицата ще стартира с  решаване на финансови въпроси или  наследствени каузи. А при някои те могат да бъдат свързани с уточняване и изясняване на партньорски връзки.  Разминаване в гледните точки или липса на вярно схващане през тази седмица могат да ви накарат да приключите с партньорства, които са изпълнили предназначението си. Тази последна седмица от лунния месец ще докара до кулминация в процеси, свързани с професионалното ви развиване. Възникват нови хрумвания и оферти. Провеждайте диалози и преговаряйте за това, което е значимо за вас. Финална седмица за тези, които чакат новото. Събитията, които ще се задействат, ще ви оказват помощ да определите задачите си, да подредите целите си. Избягвайте конфликтни обстановки, погрижете се за здравето си в оптималната степен. Някои от вас  ще се радват на справедливо странствуване или отмора.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР