Лятото е в разгара си. Ако почивката Ви край морето

...
Лятото е в разгара си. Ако почивката Ви край морето
Коментари Харесай

Лято е! Погледни към планината

Лятото е в разгара си. Ако почивката Ви край морето към този момент е отминала е време да планирате своите нови, фамилни, страхотни завършения.

Точно в този момент е моментът, в който да погледнете към планината. Планинското фамилно бягство, което децата сигурно ще харесат!

Винаги, когато планираме своите почивки, най-трудно съумяваме да открием пресечната точка сред детското благополучие и спокойствието на родителите.

Имаме отлично предложение за Вас, което сигурно ще Ви даде това, което Ви е належащо.

Посока

Разположен в подножието на красивата планина Пирин, град Банско като че ли ври от живот. Противно на упованията по това време на годината, в града се провеждат голям брой забавни фестивали, които притеглят туристите, а планината е толкоз красива и богата, че като че ли е подготвена да Ви предложи цялото си магнетично величие.

В последните години, тази дестинация се трансформира в желана посока, освен през зимата, само че и през останалото време на годината. А и доста експерти поучават, че в случай че сменяем морския въздух незабавно с планински, си подсигуряваме добър имунитет през зимата.

В централната част на Банско, ще може да се разноските, фамилно, из красивите улички на града и да се насладите на градските забележителности и архитектура, присъщи за района.

Разположен на пешеходно разстояние от сърцето на града и в същото време задоволително надалеч от шума, е отличният избор за отмора на цялото семейство.

Уютен и грациозен, с огромен и комфортен паркинг, хотелът няма по какъв начин да не бъде видян, още на самия вход на Банско. С просторни стаи и жилища, които дават всички улеснения на първокачествен хотел, с високо равнище на обслужване.

Храна

Няма нищо по-хубаво от това да не мислим ние за фамилното меню и то през целия ден! В Гранд Хотел Банско схващат от чудесно приготвена храна и знаят по какъв начин да Ви я предложат!

Много постоянно, когато чуем Ultra All inclusive, си представяме няколко небрежно сготвени и не доста вкусни оферти... Сега забравете това, тъй като тук, Ultra All inclusive е най-хубавото нещо, което Ви се е случвало! Наистина!

Разнообразна, вкусна и подредена с нюх и финна хармония храна, която сигурно ще остави у Вас незабравими страсти. Ultra All inclusive в Гранд Хотел Банско е същинска приятност за сетивата и безапелационно ще задоволи всяка кулинарна волност на гостите на хотела.

Водни и Спа страсти

Ако въпреки всичко имате потребност от още малко водни завършения, то и в това отношение Гранд Хотел Банско има какво да предложи. Безспорно обичано място на гостите на хотела през лятото е откритият басейн. Елегантните кревати и шезлонги, ще накарат всекиго да не помни за всичко и да се отдаде на летни страсти, а леките питиета на бара единствено ще добавят чувството за комфорт и успокоение. А, до момента в който докато събирате слъччеви лъчи на басейна, ще се наслаждавате на хубостта на Пирин, който добавя разкоша към цялата конюнктура.

Децата? – Разбира се, че е помислено и за тях. На разположение е превъзходен и доста комфортен дребен басейн, чиято подобаваща дълбочина, ще Ви накара да се отпуснете, до момента в който децата са щастливи в своите аква-приключения, несъмнено с обичаното прелъщение за всички малчугани - апетитен сладолед. Истинско благополучие за тях и успокоение за Вас!

А в случай че въпреки всичко времето на открито не е в унисон с лятното ни въодушевление, то нищо не е изгубено от планинската Ви отмора. СПА зоната на Гранд Хотел Банско е задоволително вълнуващa, с цел да предложи разнородни и релаксиращи благоприятни условия за дребни и огромни, които сигурно ще трансфорат времето на открито в „ просто прогноза “, а меката топлота на вътрешните басейни ще накара тялото Ви да „ мечтае “ Децата тук, още веднъж не са подценени – комфортен детски басейн и куп благоприятни условия за игра или релакс „ на закрито “.

Пътувайте, трупайте мемоари, отдайте се на положителни страсти и подарете на Вас и фамилията си доста мотиви за доста благополучие и „ още мъничко лято “. С Гранд Хотел Банско, това е елементарно! Там времето на открито няма значение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР