Лятото е в разгара си, а вие сте в офиса?!

...
Лятото е в разгара си, а вие сте в офиса?!
Коментари Харесай

Филмите, които да гледаме през лятото

Лятото е в разгара си, а вие сте в офиса?! Не се отчайвате, киноиндустрията се е погрижила да докара морето и в дома ви.

Ако пък сте на морето и вечер преди заспиване ви се гледа филм (макар това да е странна почивка!), ето 15 заглавия, които няма да съжалявате, че сте избрали.
 
1 . „ Женско приятелство “ и „ Женско приятелство 2
Двете елементи на сантименталния и разтоварващ филм „ Женско приятелство “ ще ви отведат до Санторини, Мексико, Алабама, Вермонт. Четири приятелки ще ви върнат в тези години от живота, когато жаждата за живот е подготвена да избухне, копнежите са сантиментални, а желанието е… да се опита от всичко.
 
2 . „ Мамма Миа!
Тонове лятно въодушевление, красиви гледки, комизъм, романтика, гръцки остров, хубава музика и танци. Всичко това, плюс Мерил Стрийп, Пиърс Броснан и Аманда Сейфрид са идеалните съставки за подобаващ летен филм. И защото ще желаете още от това, изгледайте и „ Мама миа: Отново дружно ”, който е не по-малко добър и ободрителен.
 
3 . „ Жена назаем Адам Сандлър, Дженифър Анистън и Бруклин Декър ни демонстрират какъв брой може да се объркат нещата, когато са съпроводени с неистини, доста неистини. Желанието на един коцкар да се добере до сърцето на първата жена, по която същински си пада, довежда до доста занимателни и комплицирани обстановки. А до момента в който се смеете, ще се придвижите на топло и красиво място.-->
 
4 . „ Яж, моли се и бит Вечната Джулия Робъртс и безконечният разказ на Елизабет Гилбърт, „ Яж, моли се и бит “ сформират идеалния летен филм. Търсенето на смяна и на религия водят героинята на невероятни места и екзотични пътешествия. Стягайте багажа, т.е., взимайте пуканките и тръгвайте с нея.
 
5 . „ Под небето на Тоскана Едно пътешестване, въпреки и непожелано, ще ви покаже какво може да се случи за 10 дни в Тоскана, Италия – от среща с нови другари до сантиментална и буйна връзка. Това се случва точно с обезверената писателка Франсис Мейс.
 
6 . „ Мръсни танци
Вечна класика – и музиката, и филмът. И тъй като не е досадил толкоз, колкото „ Сам у дома ” по Коледа, сигурно ще си го аргументите и това лято. А до момента в който сте на вълна „ Мръсни танци ”, вижте и актуалния му прочит „ Хавански нощи “. Тук още веднъж има доста танци, доста пристрастености и доста обич.
 
7 . „ Писма до Жулиета Е, и този филм ще ви заведе до Италия, само че имате ли нещо срещу?! Когато в една двойка мъжът не се досеща, че е време за пръстен, то самодейността може да поеме дамата. Нещо обаче ще я отклони от основната й концепция. Пускайте кино лентата, с цел да разберете какво.
 
8 . „ Шоколад И „ Шоколад ” е филмиран разказ. Единствената причина да не го изгледате през лятото е, че може да провали диетата ви. Но пък по този начин ще пропуснете Джони Деп в положителните му години, както и страхотни шоколадови предписания.
 
9 . „ Семеен грабеж
Как един татко взема решение да скрепи от дълго време скъсаната връзка със своите дъщери – с грабеж. Гениален проект, гениални герои, само че дали това е задоволително?! Все отново всичко ще се обърка, до момента в който вие се скъсвате от смях.
 
10 . „ Книга за възрастни
Това несъмнено не е тийнейджърски филм, само че не се подвеждайте по заглавието, че е единствено за майка ви. Когато няколко дами подхванат гореща книга като „ 50 нюанса сиво “, нещата в техните глави може да се трансформират. Затова го изгледайте и наблюдавайте майка си какво чете.
 
11 . „ Зад борда
Оригиналният филм е от 1987 година и в случай че към момента не сте го гледали, направете го, няма да съжалявате. После си пуснете и новия вид – от 2018 година Сблъсъкът сред небогати и богати е директно обиден на фона на лятото, морето и… амнезията. 
 
12 . „ Последната дума
Ако няма кой да каже една добра дума за вас (за некролога ви), то имате потребност да преосмислите живота си. Повечето хора нямат тази опция, само че една жена, която държи всичко под надзор, желае да приготви авансово даже делата по гибелта си. Това обаче ще я води по нови пътища, които си коства да видите.
 
13 . „ Кучешки дни
Това е комедия, в която всички персонажи са обединени от любовта си към кучетата. А знаете ли, че кучетата са специалисти в забъркването на занимателни и заплетени обстановки?! Взимайте пуканки и се уверете сами.
 
14 . „ Осми клас
Кой не обича да се връща в гимназията с филми за този прекрасен (за някои не толкова) интервал?! Ако с „ Книга за възрастни ” отправихте взор напред във времето, то с „ Осми клас ” може да погледнете и обратно. По ваше време драмите на младежите може да са били други, само че в този момент може да надникнете в днешните, тъй като филмът е от 2018 година
 
15. Не казвай на мама, че бавачката е мъртва
Когато животът ви предлага отсъстваща майка и мъртва детегледачка, най-хубавото, което можете да извършите, е…. да изкарате най-страхотното лято в живота си. Направете го и вие с тази сладка комедия.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР