Лятото е в разгара си, а най-популярните звезди на българския

...
Лятото е в разгара си, а най-популярните звезди на българския
Коментари Харесай

Алисия и Николета опасно близко

Лятото е в разгара си, а най-популярните звезди на българския шоубизнес избират да го прекарват в Слънчев бряг. Традиционно комплексът е притегателна точка за известни хубавици, а обществените мрежи изобилстват от техни фотоси по плажовете и клубовете. Две от тях обаче провокираха същинска сензация и вълна от мнения. Алисия и Николета купонясваха на едно и също място.



Изненадващите заглавия се появиха откакто и Ни Ло, и певицата разгласиха фотоси, на които очевидно се забавляват в Bedroom beach. Очевидно и двете залагат на класните клубове и не се смущават, че това би довело до спекулации, че двете са се сближили прекомерно на фона на новината за раздялата на някогашния им мъж Валери Божинов с Биляна Дол. Снимките са правени в период от няколко дни, а двете хубавици наподобяват извънредно секси.


Като магнит за мъжете пък работят плеймейтките Нора Недкова и Ася Капчикова. Те също постоянно могат да бъдат видяни във вип зоната на клуба. Топ готвачите Андре Токев и началник Шишков още веднъж избраха известния роден курорт за своите летни ваканции.
И до момента в който рап звезди като Ицо Хазарта и 100 Кила обичайно окупират сцената на клуба, то техни сътрудници от фолк жанра нямат нищо срещу да се забавляват на музиката им. Тази събота с огромна компания се забавляваше тийн идолът Галин, който обичайно прекарва своите лета в Слънчев бряг.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР