Лятото е това време от годината, в което се чувстваме

...
Лятото е това време от годината, в което се чувстваме
Коментари Харесай

10 неща, които да опитате преди края на лятото

Лятото е това време от годината, в което се усещаме най-живи. Жарките лъчи на слънцето подхранват жаждата ни за нови завършения, а шепотът на вълните ни въодушевява.

Плажуването и планинарството надалеч не са единственият излаз от скуката. Представяме ви 10 незабравими неща, които да опитате преди края на лятото.

1. Парапланеризъм

 10 неща, които да опитате преди края на лятото

Ако в миналото сте гледали със замислен взор полета на птиците, то парапланеризмът е вашето нещо. Насладете се на тандемен полет над едни от най-красивите кътчета в България или бъдете още по-смели и се запишете на цялостен курс, който ще ви направи способни парапланеристи. Приятен полет!

2. Медитация

 10 неща, които да опитате преди края на лятото

Лятото е сезонът на почивката, надалеч от работата и града. Какво по-перфектно време да обърнете внимание на вътрешното си развиване и да опитате медитацията. Намерете безшумно кътче (най-добре измежду природата), затворете очи, вдишайте надълбоко и изпуснете натрупалото се напрежение.

3. Рафтинг

За феновете на рисковите прекарвания, рафтингът е наложителен. Това е спорт, в който се правят спускания с лодки по буйни реки. Ако желаете да вдигнете адреналина си на макс, а и да се освежите във водите на р. Струма, предлагаме рафтинга.

4. Рисуване на по чаша вино

Ако не вярвате, че във вас се крие художник, значи в никакъв случай не сте опитвали комбинацията „ готини хора + изобразяване + вино “. В последните години все по-популярни стават събитията, в които непознати се събират на по чаша ароматно вино и рисуват под упътванията на одобрен художник. Накрая си тръгвате заредени с доста въодушевление, нови познанства и красива картина.

5. Дегустация на вино

Както и предното ни предложение, това също се отнася до феновете на вино. Ако постоянно сте желали да откриете съвършеното за вас вино, то това е изцяло допустимо. Някои винарни дават на гостите си опцията за дегустация против възнаграждение.

6. Направи положително

 10 неща, които да опитате преди края на лятото

Няма по-незабравимо нещо от направената доброта. Ако се чудиш какво да правиш през лятото, искаш да бъдеш потребен на обществото и носиш добра душа, имаме няколко оферти за теб. Включи се в благотворителна организация, стани доброволец към локалния подслон за животни или просто помогни на човек, изпаднал в неволя.

7. Посети автокино

 10 неща, които да опитате преди края на лятото

Тази година киносалоните останаха затворени за дълго време. Това обаче не попречи на любовта към изкуството и хубавите преживявания. Ако нямаш срещу да гледаш обичания си филм под намерено небе, седнал в колата си, те съветваме да опиташ автокиното.

8. Наслади се на звездите

 10 неща, които да опитате преди края на лятото

Обичаш ли звездите? Имаш ли стремежи за извършване? Ако отговори с „ да “, то сигурно не си пропуснал звездния театър този месец. Както може би знаеш, всяка година средата на август е белязана от метеорния поток Персеиди. Е, в случай че си го изтървал, включи в дилемите си за следващата година да намериш извънградско местенце, да вземеш обичан човек и се полюбуваш на магичния звездопад.

9. Езда

 10 неща, които да опитате преди края на лятото

Връзката „ човек-животно “ остава неразрушима от хилядолетия. Докоснете се до магията на язденето, като посетите най-близката конна база до вас. Е, може да ви коства няколко синини от рухвания и мускулна тресчица на другия ден, само че всичко това е нищо пред любовта в конските очи.

 10. 24 часа без интернет

 10 неща, които да опитате преди края на лятото

Да, това може да ви се стори доста извънредно, само че е време да си починете от технологиите. Оставете на страна мобилните си устройства и се насладете на всички занимания, които подбрахме за вас.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР