Лятото е сезонът, през който всички се отдаваме на море,

...
Лятото е сезонът, през който всички се отдаваме на море,
Коментари Харесай

Ако не сте пробвали тези летни комбинации, веднага поправете грешката си

Лятото е сезонът, през който всички се отдаваме на море, дейни отмора, хубави коктейли и кулинарни изкушения. Вкусовите ни рецептори се настройват по по-различен метод през топлите месеци и тогава сме склонни да комбинираме повече неща на масата. Foodpanda, подбра най-атрактивните кулинарни изкушения, които ще допринесат за нашата приятност и положително въодушевление.

Сладолед с ягоди- това е класическа композиция, която през горещите месеци е доста апетитна и разхлаждаща. За закуска или като десерт, дружно с чаша вино и морска панорама, ще си доставите в действителност прелестно наслаждение

Калмари на скара с портокалов дресинг- в случай че не в този момент, то по кое време ще се насладим на същински пресни и вкусни морски храни. Освен, че са потребни и диетични, калмарите са измежду едни от най-консумираните храни през лятото.

Гръцка салата- еквивалент на българската шопска салата, само че подредена по друг метод, гръцката салата е измежду фаворите през лятото. Много добре се съчетава с добре охладено узо.

Шишчета- нежно пилешко месо, тиквички, домат и патладжан са същинско кулинарно прелъщение за феновете на скарата. BBQ празненства са доста известни през топлите дълги нощи, тъй че заложете на това предложение.

Сирене с диня- няма човек, които да не е похапвал сирене с любеница през лятото. Това е обичана композиция за дребни и огромни, и прекрасен спомен от детството ни на село.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР