Лятото е сезонът на сочните и ароматни череши, които не

...
Лятото е сезонът на сочните и ароматни череши, които не
Коментари Харесай

3 лесни и бързи рецепти с череши, с които да посрещнете лятото

Лятото е сезонът на сочните и ароматни череши, които освен са вкусни за консумация в недопечен тип, само че и могат да бъдат употребявани в разнообразни кулинарни творения. Тези дребни плодчета са богати на потребни хранителни субстанции, в това число антиоксиданти и витамини. Ако сте на път да се насладите на черешовото обилие, ние ви предлагаме няколко лесни и вкусни предписания, които ще прибавят наслада и ободрителен усет към вашето лято.

Първата рецепта, която ви представяме е " Черешов крем десерт " . Този гальовен и кремообразен десерт е съвършен метод да се насладите на сладостта на черешите. Само с няколко съставки и минимално изпитание, можете да създадете изтънчено наслаждение за цялото семейство.

Необходимите артикули:

500 г череши

2 супени лъжици захар

250 мл заквасена сметана

1 чаена лъжичка ванилов дестилат

 

Измий черешите и отстранете костилките.

Сложете черешите в купа и прибавете захарта. Разбъркайте добре, с цел да се смесят захарта и черешите. В друга купа смесете заквасената сметана и ваниловия дестилат. Сложете черешите в чаши или чинии за сервиране и ги залейте с крема от заквасена сметана. Охладете в хладилника за към 30 минути преди да сервирате. 

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР