Лятото е сезонът на експериментите, на нещата, които се случват

...
Лятото е сезонът на експериментите, на нещата, които се случват
Коментари Харесай

Ново свежо предложение съчетава силата на фюжъна и красотата на контрастите

Лятото е сезонът на опитите, на нещата, които се случват за първи път, на вдъхновението, на смелостта и на насладата. Лятото има за всекиго по нещо и тъкмо по тази причина го обичаме. А още по-приятно е, когато имаме нещо свежо в ръката, с което безусловно преоткриваме себе си. Именно такова е днешното ни предложение.

На прага на обичания ни сезон FUZETEA въодушевява феновете на студения чай да отпразнуват своята уникалност и да прегърнат разликите и несъгласията, които ги вършат такива, каквито са. Съчетал по несравним метод контрастния фюжън на чаените листа, плодовия усет и билковите нотки, новият FUZETEA Зелен чай с Ягода и Алое вера провокира потребителите да приветстват смелите комбинации във всички аспекти на живота и да оценят своята характерност в цялата й трудност.

FUZETEA " MADE OF FUSION "  се състои от контрастиращо трио от гальовен чай, ободрителен плодов усет и ароматни билкови нотки, които обезпечават ефектен усет и неповторимо преживяване за сетивата, като в същото време подаряват миг на мира и релакс. Наслаждаването на FUZETEA Зелен чай с Ягода и Алое вера въодушевява моментите на " дейна отмора "  и желан релакс, които по едно и също време успокояват мозъка и освежават тялото, оставяйки ни ободрени и презаредени. 

" Истината е, че като хора, ние сме изпълнени с контрасти и несъгласия. "

" Като бранд, FUZETEA желае да отпразнува тази красива трудност, тъй като имаме вяра, че посредством фюжъна от контрасти се случват невероятни неща ", споделя Джордж Уин, старши шеф Brand Strategy Tea в The Coca-Cola Company.

" Твърдо имаме вяра, че съчетанието от сетивни прекарвания и моменти на мира и релаксация е от основно значение за поддържането нa баланс и наслаждение от страна на потребителите. Ето за какво ги призоваваме да отделят малко време, с цел да отпразнуват разликите си и да прегърнат своите контрасти ", добавя той.



Съчетал неповторим бленд от усети и аромати, FUZETEA съдържа единствено естествени подсладители, с цел да подсигурява приятност без непотребни калории и да дава отговор на възходящото потребителско търсене на артикули с понижена калоричност, без компромис със завладяващия усет. Чаените екстракти във FUZETEA се извличат от чаени листа със 100% резистентен генезис от деликатно подбрани, сертифицирани по стандартите на Rainforest Alliance, ферми в най-хубавите местоположения по света.



Новият FUZETEA Зелен чай с Ягода и Алое вера се предлага в 100% рециклируеми PET бутилки от 500 мл. и 1.5 л. и към този момент може да бъде открит в комерсиалните обекти в цялата страна, като свежо допълнение към богатата гама от добре познати и обичани усети на марката. Подробности за акцията феновете на FUZETEA могат да намерят на уеб страницата на Coca-Cola България.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР