Лятото е пред нас и заедно с него Valve с

...
Лятото е пред нас и заедно с него Valve с
Коментари Харесай

Тазгодишните Steam разпродажби идват със състезание, от което можете да спечелите игра

Лятото е пред нас и дружно с него Valve с предложенията си за евтини видеоигри. От тази седмица публично стартират летните разпродажби в Steam, предлагащи огромни отстъпки за цялата гейминг библиотека на компанията. Но това не е единственото, с което Valve желае да ви накара да обърнете внимание. До 9-ти юли в уеб страницата се провежда надпреварата Steam Grand Prix . Ако се включите, имате шанса да играете за една от вашите игри, които са въведени в листата ви с стремежи.

Grand Prix събитието разрешава на потребителите да се състезават на тимове, пълнейки специфичен метър с точки. Всеки ден можете да събирате до 100 точки, играейки игри и събирайки достижения. От друга страна обаче всеки получава по спомагателни 100 точки за всеки изхарчен $ в магазина. Стратегията е типична за Valve, само че резултатът е забавен. Накрая случайно определени участници от трите най-хубави тима ще получат гратис едно заглавие от листата им с стремежи (Wishlist). Правилата са разказани и в уеб страницата на Steam Grand Prix.

Естествено, най-важното за Valve е потребителите да изхарчат повече, в сравнение с могат да си разрешат. В тази връзка компанията предлага доста игри с големи отстъпки, от време на време понижени с до 80% от цената им. Можете да намерите шлагерите Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Sekiro: Shadows Die Twice или Civilization VI.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР