Лятото е онова любимо време от годината, когато без много

...
Лятото е онова любимо време от годината, когато без много
Коментари Харесай

Вижте модните грешки, които съсипват летния ви шик

Лятото е това обичано време от годината, когато без доста старания можете да постигнете съвършен външен тип.
Ще се съгласите, че зимните месеци и дебелите палта, които вървят с тях, надалеч не ви трансформират в по този начин привлекателна панорама за очите, както рокличките и поличките, с които се откроява стайлингът ни през топлите дни от годината.
Но това надалеч не значи, че през лятото няма по какъв начин да сбъркате с стилните решения. Има няколко неточности, които могат да скапват всеки образ. Кои са те може да видите в идващите редове:

Прекалено транспарантни облекла
Лятото сме привлечени от ефирни материи, в множеството случаи решени в бяло. В това няма нищо неприятно, само че не забравяйте, че на слънчевите лъчи сходни облекла е много евентуално да прозират.
Затова, в случай че възнамерявате да се появите в офиса с бяла мини рокля, по-добре първо проверете на светлината от прозореца дали бельото ви не прозира.
Ако то е очевидно, запазете дрехата за плажа, а не за бизнес среща.
​​​​ Късо, късо, но чак пък толкоз
Да, нищо не отива на летните горещини, по този начин както къси панталонки или рокличка с мини дължина. Но въпреки всичко, в случай че се намирате в града, а не в някой морски курорт, ви съветваме да се замислите за дължината на определената от вас дреха, с цел да изглеждате стилно и да не бъдете обект на възмутени погледи.

Бельо на показ!
Летните визии постоянно се характеризират с малко плат и доста кожа на показ. За страдание обаче редица дами допълват образа си и с долни дрехи на показ. Няма нищо секси в дреха с гол тил, разкриващ задната част на сутиен, или в презрамки, които се демонстрират.
Затова съобразете бельото си с облеклата, тъй че то да не е на показ и най-добре подберете сутиен без презрамки, тъй като силиконовите също не са вид, изглеждащ естетически добре.

Повече внимание към обувките, дами!
Неправилно подбраните аксесоари могат да загрозят цялостното лъчение на визията.
Затова колкото и да е красива спортно-елегатната рокличка, с която мислите да отидете на работа, типът ви няма да е добър, в случай че обувките, които сте избрали, са маратонки с вълнен подробност, които очевидно са подобаващи за студените месеци от годината, само че не и за лятото.
Имайте поради, че неприятният педикюр също може да скапе цялостния ви образ.

Забравете за тесните облекла...
Прилепналите по тялото тоалети не са подобаващи за топлите месеци от годината. Те пречат на топлообмена и вярната циркулация на кръвта, което значи, че с тях ще ви е още по-топло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР