Лятото е най-романтичното време на годината. Особено ако не сме

...
Лятото е най-романтичното време на годината. Особено ако не сме
Коментари Харесай

Бягайте далеч от тези 5 типа мъже

Лятото е най-романтичното време на годината. Особено в случай че не сме фамилни. Топлото време, коктейлите и вълнуващите летни нощи трансформират търсенето на подобаваща половинка в забавно занятие. Понякога обаче съвършените мъже се трансформират в най-ужасните. Именно по тази причина би трябвало да се научим кои видове да заобикаляме и безусловно в никакъв случай да не им даваме късмет.

1. Пристрастеният мъж

Или просто алкохолици, наркомани, геймъри, в това число такива, които са вманиачени на тематика онлайн залози, улични състезатели, пристрастени към скорост и адреналин, полови фанатици или колекционери на дами. Между другото, работохолиците, макар обстоятелството, че това е единствената обществено утвърдена взаимозависимост, също са включени в групата от мъже, които не са подобаващи за връзки. Ако всичко е ясно изглеждащо за алкохолиците, половите фанатици или геймърите, за какво тогава не може да изградите взаимоотношения с други хора, които към този момент имат някаква взаимозависимост? По простата причина, че те към този момент имат пристрастяване, друга пламенна връзка, която не включва вас. Те са лишени от пристрастеност към любовта и се опасяват от фамилиарност. И незабавно щом влязат допълнително или по-малко близки връзки тревогата им стартира да излиза от мащаб.

2. Инфантилният мъж

Непораснали деца, безконечни младежи, мъже в разцвета на силите си, които постоянно са радостни и засмени. Истината е, че това са деца, които са узрели прекомерно рано. В някакъв стадий от детството им, юношеството, може би са имали фиксиране на травматичните фактори и като че ли те не се развиват в допълнение. В детството си са спасявали разпадащия се брак на родителите си, носели са отговорност за майка си. Такъв вид мъже могат да бъдат наречени и " мамини синчета ", прекомерно пристрастени към майките си и постоянно търсещи някой да реши проблемите им. Те в никакъв случай не поемат отговорност нито за връзките, нито за фамилията. Обръщат всичко на смешка и бягат от отговорност. А никой не обича да гони нещо, което постоянно се изплъзва.

3. Психопати

Може би най-опасният вид мъже от нашата селекция. Изнасилвачи, прочувствени и физически, садисти, надзорници, завистници, патологични лъжци и други неприятни типове. Вероятността да се срещне с умопобъркан е задоволително ниска, само че от време на време даже и това е опция. Обикновено белезите, по които могат да бъдат познати, са някаква физическа или психическа корист върху тях, огромни финансови загуби и други Основният проблем при диалога с психопатите е, че те са мъчно разпознаваеми. Те може да наподобяват чувствителни, грижовни, нежни, любящи, само че казусът е, че те съвсем нямат усеща - любовта, възприятието за виновност и съпричастността са им непознати.



4. Нарциси

Това са необикновено красиви, очарователни, интелигентни и постоянно доста чувствителни мъже. Те се грижат добре за вас, споделят верните думи в точния миг в вярната конюнктура, само че има едно малко " само че ": рано или късно, всичко се трансформира. Нарцисът е " празен " от вътрешната страна мъж, който се нуждае от непрекъснато удостоверение на своето великолепие. Истинският нарцис постоянно е съвършен: той има невероятна прическа, визия, жанр на обличане. Те са рискови най-много с това, че унищожават самочувствието на половинката си за сметка на своето лично.

5. Чуждите съпрузи

Това са особена категория рискови мъже. Могат да излъжат, че са свободни. Могат да кажат, че обичат единствено вас. А по-скоро ви употребяват за паралелна връзка и по-късно ви зарязват. Чуждите съпрузи не са тези сантиментални мъже от филмите, които са нещастни в брака си, само че не могат да оставят жена си и децата. Те са опитни измамници, обичащи да се забавляват с разнообразни дами и по-късно да си потеглят.

Без значение в коя категория може да попадне обектът на вашите стремежи, в случай че има някой от основните белези на тези признаци, той сигурно би трябвало да бъде изоставен. Моментално!

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР