Лятото е към своя край, колкото и да не ни

...
Лятото е към своя край, колкото и да не ни
Коментари Харесай

Как да тренираме през есента

Лятото е към своя край, колкото и да не ни се желае. След като успяхме да се разходим по бански край морския бряг и басейна, в този момент е време още веднъж да се вземем в ръце, с цел да реализираме по-добри резултати за сезон 2019 .

Ако нормалните занимания във фитнеса са ни скучни или пък по никакъв начин не ни се тича заран сами в парка, ето няколко оферти по какъв начин да разнообразим спортната си рутина. Или пък да създадем такава.

Подскоци

Освен че ще ни върне в детството, този тип подготовка ще ни поизпоти съществено. Горят се много калории, защото всички мускулни групи са напрегнат.

Независимо дали ще изберем Cangoo Jumps или тренировки върху батут, сигурно ще се заредим с положително въодушевление, а и резултатът ще ни хареса.

 Снимка 378973

Нависоко

Тренировките на високо надморско равнище са доста по-ефективни. Причината е сгъстеният въздух, който дишаме. Спортуване в сходни условия, било то и къс крос, усилва производството на червени кръвни телца , работи позитивно на белите дробове и усилва издръжливостта.

Ако не ни е изключително комфортно да вървим до планината всеки ден (което е съвсем сигурно), можем да заложим и на по този начин настоящите маски за подготовка Elevation Training Mask, които симулират въздушно противодействие.

 Снимка 378976

Във вода

Да, водните тренировки освен единствено за бременни, преди малко родили или възрастни дами. Не са и единствено за рехабилитация. Съпротивлението на водата натоварва в допълнение мускулите ни и резултатът е по-голям, написа Express.

На кръга

Ако до момента не сме опитвали, то към този момент е извънредно време. Боксът съумя да се трансформира в обичания спорт на доста звезди заради обстоятелството, че по едно и също време тренира тялото и релаксира съзнанието .

 Дженифър Анистън и боксът
Дженифър Анистън и боксът

И за тялото, и за мозъка

А това ни е много належащо след края на отпуските и връщането към естествения работен темп.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР