Лятото дойде, а всички знаем, че то винаги носи със

...
Лятото дойде, а всички знаем, че то винаги носи със
Коментари Харесай

Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за ЮЛИ 2018

Лятото пристигна, а всички знаем, че то постоянно носи със себе си доста обич. Зодиите ще се радват на нови връзки, вълнуващи срещи и какво ли още не. Ето какво ни чака в любовта през месец ЮЛИ 2018 година
Овен
Най-накрая усещате, че наближава интервал от живота ви, в който ще се случат огромни промени. Това е безусловно правилно. В любовно отношение ще се радвате на доста позитивни промени, малко проблеми и повече хубави страсти. Ще се наложи да се замислите на какъв брой последващи стъпки сте подготвени и дали не избързвате с някоя от тях. Ако се чувствате спокойни, просто действайте. Не бъдете песимисти, всичко си идва по местата.
Телец
Имате си всичко. Умни, занимателни и приятни персони сте. Не се затваряйте в себе си и не си мислете, че повода да сте сами е тази, че нещо ви липсва. Вие сте прелестни хора и ви е нужно единствено малко самочувствие, с цел да потръгнат нещата в персоналния ви живот. Погрижете се за външния си тип, даже да работното място. Точно там е допустимо да опознаете някой, с който до момента не сте имали доста допирни точки. Ще се изумите какъв брой доста общи неща ще откриете един в различен. А тръпката ще се появи още в първия по-дълъг диалог, когато ще усетите какъв брой сте нервни и обезпокоени от наличието и погледа на другия.
Близнаци
Имате няколко аргументи да сте разтревожени. Трябва да ви кажем, че някои от тях са основателни и би трябвало да се заемете с всичко, което ви тревожи. В персоналния живот усещате дребен застой и еднообразие, което ви плаши. Но не се опасявайте. Любовта следва своите върхове и спадове, в никакъв случай не може да е единствено възторг и благополучие, от време на време е просто всекидневие, с което би трябвало да свикнеш. Това, че един път е станало по-улегнало, не значи, че ще бъде по този начин постоянно. Запалете искрата с нещо сантиментално и буйно.
Рак
Нова тръпка ще има и за вас. Хем нова, хем добре позната. Човек от предишното ще се приближи до вас и ще даде сериозна поръчка, че желае да остане в живота ви и този път за по-дълго. Не се опасявайте, от време на време се срещаме с подобаващите хора в несъответствуващия миг. Трябвало е просто да изчакате малко, с цел да откриете още веднъж какво сте един за различен. Ще преживеете няколко необикновено сантиментални разходки и вечери, които ще възпламенят пламъчето и у двама ви. Радвайте се на това, което сте разкрили един в различен.
Лъв
Няма да повярвате какво ще ви се случи още при започване на месеца. Купища непоходящи хора идват и си отива от живота ви, а вие имате възприятието, че в никакъв случай няма да намерите подобаващия за вас човек. А толкоз имате потребност от любов и топлота. Не сте оптимисти, само че дано да ви кажем, че това ще се промени. От обща компания ще се запознаете с някой доста специфичен човек. Ще се окаже, че може да говорите за всичко и диалозите ще траят до сутринта. Ще усетите онази сладка гъделичкаща тръпка, която ще ви подскаже, че този път може да е съществено...
Дева
Имате всички предпоставки да започнете на чисто и да намерите онази тръпка, която ще ви направи същински щастливи. Не се обръщайте обратно в предишното и не съжалявайте за хората, които към този момент не са до вас. Имало е причина нещата да не се получат и след време ще благодарите на Съдбата, че си е свършила добре работата. Ослушвайте се за сигнали от някого на работното място. Там може да ви е шансът.
Везни
Не сте сигурни дали индивидът до вас е верният избор и това ви побърква. Обвързаните ще имат съществени мотиви за размисъл, само че най-после ще стигнат до верния избор. Не се отхвърляйте от някой, който ви прави щастливи и не оставайте там, където не усещате нищо. Необвързаните ще се почувстват самотни още при започване на месеца, ще се появи тръпка за малко, която ще им върне настроението. Не се гласете за съществени връзки, тъй като това, което ще ви се случи е единствено огън и пристрастеност.
Скорпион
Има доста още какво да учите за любовта и би трябвало да срещнете верния човек, който да ви научи всичко, което ви липсва. Не сте имали сигурност, нито сте получавали нужното внимание. Ще се наложи да помислите дали целите, които имате за един човек, не са вятърничеви. Трябва да търсите по-дълбокото и същинското. Когато се огледате към вас ще установите, че в обкръщението си имате човек, който е благ, добър и грижлив. Той може да е верният.
Стрелец
Колебанията завършват, сърцето ви най-сетне ще реши какво желае единствено. От вас се желае единствено да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се чувствате живи и това е нужда, която ще ви връхлети с цялостна мощ. Към средата на месец март ще се появи първата спънка във връзката, която сте почнали. Не бива да се стряскате и поемете цялостна отговорност. Всичко се случва, значимо е и двете страни да проявят схващане.
Козирог
Очаква ви най-романтичния месец от годината. Ще стартира и приключи кино, а вие ще се основния воин в историята. Ще има доста сантиментални изненади, буен секс и дружно с това може да откриете и сродната си душа. Много вълнуващи неща ви чакат, само че недейте незабавно да мислите, че доста хубаво не е на хубаво. Заслужили сте цялото внимание и обгрижване на света, за това му се насладете. Не отхвърляйте предложения за рождени дни и събития, точно там ще срещнете този специфичен човек, който ще трансформира месец март в паметен за вас.
Водолей
Неочаквани усеща ще объркат малко съзнанието ви и ще ви слагат пред алтернатива, от която би трябвало да намерите излаз и да вземете най-правилното решение. Двама души ще се борят за сърцето ви, няма вярно и неверно решение, за това не приемайте обстановката като ултиматум. Послушайте сърцето и разсъдъка си. Ако не са на едно мнение, не е в този момент моментът да решавате. Един от тях е човек, който ви схваща, с който може да говорите дълго. Другият ви разкрива какво е същинската пристрастеност. Сърцето и мозъкът ви са в борба и единствено вие би трябвало да изберете кое от двете да послушате. Страстта или разбирателството, какво избирате?
Риби
Дойде време да разберете какво значи същинска угриженост и откровени усеща. Този път няма да сте засегнати или предадени, въпреки и това да е първото нещо, което ви кара да отстъпите крачка обратно. Не бъдете внимателни, бъдете себе си и отворете сърцето си за нови преживания. Новата тръпка, която ще връхлети в живота ви, ще ви накара да осъзнаете, че любовта идва тъкмо тогава, когато си изгубил всякаква вяра, като че ли на пук, с цел да ти потвърди, че съществува. Приятното запознанство ще се случи на събитие, на което сте поканени. Не пропускайте предложения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР